Asbest & Milieutechniek

NIVO Asbest & Milieutechniek is dé specialist op het gebied van asbestsanering, asbestbeleid en asbestadvies in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Dagelijks werken wij met de hoogst mogelijk opgeleide en gecertificeerde professionals voor diverse woningcorporaties, vastgoedonderhouders, gemeenten en bouwondernemingen. Per jaar saneren we ruim 5000 wooneenheden waardoor we marktleider in Noord Nederland zijn.

Een eerlijk verhaal over asbest

De asbestbranche is een moeilijk te doorgronden branche die vaak niet op de beste manier in de media verschijnt. NIVO Asbest & Milieutechniek vertelt u juist graag een eerlijk verhaal over asbest. Wat de risico’s zijn maar ook vooral wat geen risico’s zijn. De vraag die wij ons stellen tijdens een aanvraag voor een asbestsanering is altijd: “Wat is de toegevoegde waarde van een asbestsanering bij de betreffende aanvraag”. En indien die er niet is en er geen risico’s aan  verbonden zijn zullen we u dit altijd uitleggen, ofwel u adviseren om wellicht juist niet te saneren en ook waarom.

We werken met een volledig transparant verdienmodel waardoor u als opdrachtgever altijd weet wat u waarvoor nou eigenlijk precies voor betaald.

We adviseren woningcorporaties op het gebied van strategisch vastgoedbeheer waardoor we asbest op complexen als een onderhoudsproces kunnen definiëren. Onze organisatie is hierdoor inmiddels voor meerdere woningcorporaties een ketenpartner geworden.

Professionals

Onze organisatie werkt met de hoogst mogelijk opgeleide professionals die naast dat ze gecertificeerd zijn ook vrijwel allemaal in vaste dienst van onze organisatie zijn. We investeren in onze mensen en bieden ze zekerheid waardoor we u als opdrachtgever de beste kwaliteit kunnen bieden. Zo werken onze professionals met de beste en nieuwste apparatuur en materialen én werken we daarnaast volledig digitaal op de werkvloer.

We belonen onze professionals aan de hand van de CAO bouw en infra die sinds 1 januari 2016 van toepassing is voor de asbestbranche.

Communicatie

Communicatie is veruit de meest belangrijke factor van onze werkzaamheden. Onze professionals zijn allemaal getraind op het gebied van communicatie zodat ze op vrijwel ieder niveau en in meerdere culturen helder en duidelijk kunnen communiceren. Dit is met ruim 5000 wooneenheden van groot belang omdat we dagelijks asbest saneren in bewoonde woningen.

Naast dat onze professionals getraind zijn werken we bij onze opdrachtgevers met een bewonersconsulent die rechtstreeks contact heeft met de huurders en bewoners van woningen van woningcorporaties. Door dit juist zelfstandig en rechtstreeks op te pakken voorkomen we veel indirecte vragen over asbest die soms onduidelijk beantwoord worden. Huurders die wellicht wat paniekerig kunnen reageren over het feit dat ze asbest in hun woning hebben, worden direct op een adequate manier te woord gestaan of soms zelfs thuis bezocht.

Naast persoonlijk contact communiceren we ook door middel van bewonersfilmpjes. Dit doen we bij seriematige asbestsaneringen waardoor we de huurders bijvoorbeeld via You-Tube kunnen laten zien wat we precies gaan doen in hun woning. Onze ervaring leert ons dat 98% van de vragen over een asbestsanering via beeldmateriaal beantwoord wordt waardoor op de dag van sanering zelf het productieproces vaak nog efficiënter verloopt. En als u ná de asbestsanering wilt weten wat de bewoners van onze dienstverlening vonden dan bieden we ook nog een huurderstevredenheidsonderzoek aan. Dit doen we om iedere dag weer te leren en continu te verbéteren.

 

 

duurzaamheid

 

Wilt u meer informatie over schoonmaak? 088 - 284 95 15 Vraag vrijblijvend een offerte aan Offerte aanvragen
0