Bouwsupport

In het verleden zagen wij vaak dat na de asbestsanering van bijvoorbeeld een dak van een schuur of dorpel in een woning een tweede onderaannemer de bouw betrad om de volgende stap te zetten. Voor elke stap in uw bouwproces is een planning vereist en communicatie noodzakelijk. Iets wat alle betrokkenen tijd kost. De vraag voor ons was: “hoe kunnen wij het proces vanuit onze kant verbeteren voor onze opdrachtgevers?”

Sinds juli 2018 heeft NIVO Asbest & Milieu een bouwsupportafdeling die allerhande herstelwerkzaamheden uitvoert ná een asbestsanering. Daarbij kunt u denken het dichtleggen van bergingen met golfplaten, het plaatsen van een dorpel, vloerluik, bovenlicht, vensterbank, paneel, plafond of het egaliseren van een vloer na het saneren van asbesthoudend zeil. Wij denken met u mee en denken graag een stap verder om u te helpen.

Door het inzetten van een eigen hersteldienst kunnen we van de asbest inventarisatie tot het uiteindelijke herstel of vernieuwing onze opdrachtgevers een compleet verhaal aanbieden. Hierbij krijgt u vanuit ons één vast contactpersoon die alles oppakt en voor u afgehandeld. Hierdoor beperkt u het aantal verschillende onderaannemers op uw project en beperken we de communicatielijnen.

Deze bouwsupport is in combinatie met de afdeling Specialistisch Reiniging van de NIVO Groep nog verder uit te breiden. Hierbij kan worden dacht aan het fixeren (spuitverven) van muren of het doen van een opleveringsschoonmaak na afronding van uw project. Door het zoeken van zowel een interne als externe samenwerking proberen

Meer informatie over Bouwsupport? 088 - 284 95 15 Neem contact met ons op Meer informatie