Innovatie

Innovatie

NIVO Asbest & Milieutechniek heeft innovatie hoog op haar prioriteitenlijst staan. Naast onze innovatie op het gebied van communicatie en media is het efficiënt en minimaliseren van de overlast tijdens een asbestsanering van essentieel belang voor onze organisatie en onze opdrachtgevers.

Zo zijn wij één van de 12 trotse licentiehouders van Mini-Containment Nederland.   

Mini-Containment is een saneermethode waarbij we met een plexiglazen frame werken die over de te saneren asbesthoudende toepassing wordt bevestigd. De sanering vindt plaats in het plexiglazen frame die ronde uitsparingen heeft waar handschoenen aan verbonden zijn. De onderdruk wordt door middel een speciale stofzuiger opgebouwd en er zijn filterkoppen aanwezig waardoor de laborant een luchtmeting kan doen om zodoende te bepalen of er een vrijgave mag plaatsvinden.

Met Mini-Containment zijn pakken en maskers niet meer nodig. Ook het plaatsen van een douchesluis of het opbouwen en afplakken van een containment is niet meer nodig. Mini-Containment werkt sneller, kostenbesparend en met minimale overlast. Daarnaast kan de bewoner tijdens een asbestsanering gewoon in de woning aanwezig zijn en hoeft de ruimte vaak niet leeg te worden gehaald. NIVO Asbest & Milieutechniek heeft in 2017 ongeveer 1300 succesvolle asbestsaneringen met Mini-Containment uit mogen voeren voor verschillende opdrachtgevers.

Bouwsupport

Sinds juli 2018 heeft NIVO Asbest & Milieu een bouwsupportafdeling die allerhande herstelwerkzaamheden uitvoert ná een asbestsanering. Daarbij kunt u denken het dichtleggen van bergingen met golfplaten, het plaatsen van een dorpel, vloerluik, bovenlicht, vensterbank, paneel, plafond of het egaliseren van een vloer na het saneren van asbesthoudend zeil.

Door het inzetten van een eigen hersteldienst kunnen we van de asbest inventarisatie tot het uiteindelijke herstel of vernieuwing onze opdrachtgevers een compleet verhaal aanbieden die via één vaste contactpersoon wordt opgepakt en afgehandeld.

Klanttevredenheid

In 2017 heeft NIVO Asbest & Milieutechniek een klanttevredenheidsonderzoek onder haar opdrachtgevers gehouden. Uit dit uitgebreide onderzoek bleek dat we op het gebied van communicatie, innovatie en advies de allerhoogste score behaalden met een uiteindelijk rapportcijfer van een 8.

Wilt u meer informatie over schoonmaak? 088 - 284 95 15 Vraag vrijblijvend een offerte aan Offerte aanvragen
0