Ketenintegratie

Nivo Groep is uw ideale ketenpartner. Bij ketenintegratie werken meerdere partijen uit bijvoorbeeld de bouw of industriekolom project ongebonden samen, met als doel om beter, sneller en goedkoper te presteren en faalkosten terug te dringen. We kijken continu in elkaars keuken, zitten open met elkaar aan tafel en analyseren gezamenlijk de verbeteringen die het mogelijk maken om het product en proces beter, sneller en goedkoper te maken. We zoeken continu naar proces- en productinnovaties. Het oude ‘vechtmodel’ maakt plaats voor fatsoenlijk zakendoen, samenwerken en vakmanschap.

Het uitgangspunt voor ketenintegratie is volledige transparantie en openheid, vertrouwen en lef. Door respect voor elkaars bedrijfsvoering, ontstaat er een samenwerking waarin partijen wíllen investeren op de langere termijn. Met als gezamenlijk doel: continuïteit, rendement, klanttevredenheid én de beste prijs/kwaliteit-prestatie. Als Nivo Groep hebben we veel ervaring met deze professionele en prettige manier van werken en worden we door meerdere opdrachtgevers betiteld als dé ideale ketenpartner!

Duurzaamheid in de gehele keten

Met duurzaamheid in de gehele keten bedoelen we dat we onszelf verplicht hebben gesteld om samen te werken met partners en leveranciers die gecertificeerd zijn en ook duurzaamheid in hun beleidsplannen hebben opgenomen. Daarnaast hebben we een duurzame beleidsvoering waarbij we steeds verder proberen te innoveren.

Concrete voorbeelden

Bij een samenwerking met onze organisatie kunt u altijd rekenen op de volgende duurzaamheidsaspecten:

-Wij werken alleen samen met transporteurs die een volledig wagenpark hebben met EURO 5 Motoren, hiermee voldoen we aan zeer strenge eisen met betrekking tot CO² uitstoot zodat we in alle (binnen) steden onze werkzaamheden kunnen uitvoeren.

-Ons (lease) wagenpark koopt alleen nieuwe auto’s in die een A label hebben, daarnaast zijn onze nieuwe medewerkers met het “Nieuwe Rijden” aan de slag.

-Wij werken regelmatig samen met leerling DAV’ers.

Wilt u meer informatie over schoonmaak? 058 - 284 95 15 Vraag vrijblijvend een offerte aan Offerte aanvragen