Kwaliteitsbeleid

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat hoog op onze agenda. Wij kiezen ervoor om duurzaamheid ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Hierbij hanteren we stelling ‘practise what you preach’ of vrij vertaald ‘geen woorden maar daden’.

Onze slogan ‘Samen creëren we een gezonde leefomgeving’ is daar een goed voorbeeld voor. Ons streven is het creëren van een gezonde leefomgeving voor iedereen. Hierbij proberen we zo optimaal en proactief samen te werken met de overheid. Een mooie resultaat is dat inmiddels het onderwijs in Nederland verplicht is om een asbestinventarisatierapport aan te vragen. Het gevolg hiervan is dat vaak de scholengemeenschappen zelf het initiatief nemen om een asbest-beheersplan te maken en zelfs overgaan tot het volledig asbestvrij maken van de onderwijslocaties. Want wie wil dat zijn of haar kind of kleinkind naar een school gaat waarin zich nog steeds asbest bevindt?

Kwaliteitsbeleid

Als opdrachtgever bent u gegarandeerd van een kwalitatief hoge dienstverlening. Bij Nivo Groep Asbest & Milieutechniek zijn we continu bezig onze dienstverlening te verbeteren, te optimaliseren en continueren. U, uw opdrachtgever én onze medewerkers zijn de voornaamste reden voor het voeren van een kwaliteitsbeleid.

Ons kwaliteitsbeleid is gebaseerd op de ambitie 3×8. De drie staat voor de behoefte en wensen van u, uw opdrachtgevers én onze medewerkers. De acht is het rapportcijfer dat we van elk van deze doelgroepen minimaal zouden willen ontvangen. Regelmatig voeren wij zowel intern als extern klanttevredenheidsonderzoeken uit om onze kwaliteit via deze methode te meten.

De voordelen van dit kwaliteitsbeleid

Imago

Levert een serieuze bijdrage aan een positief bedrijfsimago.

Borging

Door periodiek een tevredenheidsonderzoek uit te voeren, zowel intern als extern, borgen wij de tevredenheid van u als klant, van uw opdrachtgever én van onze medewerkers.

Kwaliteit

U heeft een proactieve partner die met u meedenkt in alle stappen van uw bedrijfsvoering. En die vooral kritisch is naar de dienstverlening die wij u bieden.

Ontzorgen

Wij bieden u een totaalservice waarbij we u als opdrachtgever volledig ontzorgen. In de snel veranderende wereld van opdrachtgevers blijven wij continu innoveren zodat wij voorop blijven lopen in onze markt. Hierdoor kunnen we ú als opdrachtgever laten winnen in uw markt!

Wilt u meer informatie over schoonmaak? 058 - 284 95 15 Vraag vrijblijvend een offerte aan Offerte aanvragen