SpouwCleaning


De spouwmuurisolatie verwijderen en vervangen door het nieuwste isolatiemateriaal is een verstandige keuze, wanneer u wil besparen op uw energieverbruik. Bij huizen die gebouwd zijn tussen 1928 en 1975 zijn er verplicht spouwmuren geplaatst. De ruimte tussen de binnenmuur en buitenmuur is in die periode echter niet voorzien van isolatie. Vanaf 1975 zijn er verschillende methodes gebruikt om dat wel te doen. Een aantal daarvan blijken nu niet goed genoeg om het warm te houden in huis. Los ingeblazen steen- of glaswol en UF-schuim, waarmee veel huizen geïsoleerd zijn, voldoen niet aan de verwachtingen. Het zakt in of wordt vochtig of het vergaat compleet tot stof. Bovendien werd het aanbrengen van isolatiemateriaal niet altijd secuur genoeg uitgevoerd.

Steenwol/Glaswol

EPS-Parels

UF-Schuim

Prettig wooncomfort

Het laten verwijderen van de oude spouwmuur isolatie en het opnieuw laten isoleren betekent voor u een prettiger wooncomfort, minder last van tocht, muffe geuren en vochtplekken en natuurlijk een lagere energierekening. Vaak bespaart u al gauw zo’n 25 tot 40% per jaar. Het is dus een investering die zich snel terugverdient. Bovendien geven wij altijd 10 jaar garantie op de werkzaamheden. Kortom, nieuwe spouwmuurisolatie biedt u;

  • Prettig wooncomfort
  • 25 tot 40% besparing per jaar
  • 10 Jaar garantie

Hoe kunnen wij uw spouwmuurisolatie verwijderen?

In een tijdsbestek van 2 dagen klaren we de hele klus. Eerst gaan we de oude spouwmuurisolatie verwijderen. Dit doen we door het isolatiemateriaal los te maken en af te zuigen; er worden een aantal afzuigpunten in de gevel gezaagd en via een bepaald patroon worden er gaten in de voegen geboord waar het apparaat dat het materiaal losmaakt op bevestigd wordt. Hierbij voorkomen we dat uw stenen beschadigen. Wanneer het allemaal los in de spouwmuur zit, wordt het door een slang in de vrachtwagen gezogen. Hiervoor gebruiken we speciaal ontwikkelde apparatuur, die voldoet aan kwaliteits- en veiligheidseisen.

Op dat moment is de spouwmuur leeg en gereed om gevuld te worden met onze EPS parels. Deze nieuwe vorm van spouwmuurisolatie biedt een garantie voor een goed geïsoleerde woning. We creëren dus een optimaal eindresultaat voor uw woning. Zoals gezegd biedt een nieuwe isolatielaag meer wooncomfort en levert het u een welkom voordeel op in uw portemonnee.

Kosten voor het verwijderen van uw spouwmuurisolatie

Geïnteresseerd geraakt in onze diensten? Voor een advies op maat en een juiste indicatie van de kosten kunt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij komen dan kosteloos bij u kijken en uw wensen inventariseren, zodat we een goed beeld hebben van uw woning en behoeften.

 
Wilt u meer informatie over schoonmaak? 088 - 284 95 15 Vraag vrijblijvend een offerte aan Offerte aanvragen