Calamiteitendiensten

Brand, rook, roet- en waterschades

Onze afdeling NIVO Calamiteitendiensten is een specialist in het herstellen van brand, rook, roet- en waterschades. Wij helpen u letterlijk uit de brand. De inzet van onze calamiteitenafdeling mag voor onze gekwalificeerde medewerkers dan de normaalste zaak van de wereld zijn, dit is het zeker niet voor de gedupeerde.

Calamiteitendienst 24 uur per dag 365 dagen per jaar

Onze medewerkers staan 24 uur per dag 365 dagen per jaar klaar. Snelheid, accuratesse en vooral inzicht in de problematiek zijn de eerste vereisten voor zowel de betrokkenen als voor onze medewerkers. De goed opgeleide medewerkers van onze afdeling zijn ervaren en deskundig. Elke fulltime reinigingsspecialist beschikt over een brand,- roet,- en calamiteitendiploma.

calamiteiten

NIVO aangesloten bij RGN

De ReconditioneringsGroep Nederland (RGN) heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke, landelijke (herstel)partner in dienstverlening. Met een flexibele werkwijze, de modernste hulpmiddelen en met een scherp oog voor kwaliteit! Met verstrekkende ondersteuning in de richting van onze opdrachtgevers. Met ca. 450 gecertificeerde medewerkers verdeeld over 14 aangesloten vestigingen en een hoofdkantoor in Geldermalsen, behoort zij tot één van de grootste organisaties op haar vakgebied.

RGN

RGN werkt voor alle bekende verzekeringsmaatschappijen in Nederland

RGN werkt voor alle bekende verzekeringsmaatschappijen in Nederland (waaronder ING, Nationale Nederlanden, ING retail, ASR Verzekeringen, Delta Lloyd Groep (Delta Lloyd, OHRA, Erasmus, NOWM en ABN-AMRO verzekeringen en Nationaal Spaarfonds) en SNS-Reaal Verzekeringen.

salvage

Wilt u meer informatie over schoonmaak? 088 - 284 95 15 Vraag vrijblijvend een offerte aan Offerte aanvragen