Elfwegentocht komt steeds dichterbij (LF2018)

De Elfwegentocht komt steeds dichterbij

De jaarlijkse bedrijfsvergadering van NIVO werd dit jaar aangevuld door een enthousiasmerende presentatie door Tsjeard Hofstra, projectleider van De Elfwegentocht. Samen met studenten, scholen, dorpen, steden en bedrijven worden meerdere uitdagende activiteiten georganiseerd. En waar kan dat beter dan in Friesland, in 2018?

De Elfwegentocht zet ook NIVO voor een uitdaging

Hofstra stelt heel overtuigend; “Met De Elfwegentocht zetten we Friesland op de wereldkaart”. Als Freon heeft NIVO zich al een poos geleden gecommitteerd aan dit initiatief. Er zijn ondertussen diverse elektrische voertuigen getest. Maar om 2 weken fossielvrij te opereren moet er nog wel wat gebeuren. Om iedereen daarvan bewust te maken, werd er tijdens deze vergadering het een en ander toegelicht.

Ervaringsverhalen, tips en ideeën delen

Collega Carolien, die zowel zakelijk als privé een elektrische auto rijdt, vertelt haar collega’s kort over haar bevindingen. Voor haar werk maakt zij best wat kilometers. Inmiddels is ze steeds handiger geworden in het inschatten van afstanden en het vinden van elektrische oplaadpunten.

Er konden vragen worden gesteld over bijvoorbeeld alternatieve vervoersmiddelen, Blauwe Diesel en elektrisch rijden.

Elfwegentocht

Tsjeard Hofstra introduceert de Elfwegentocht

Presentatie

2 weken fossielvrij; hoe gaan we dat doen?

Wilt u meer informatie over schoonmaak? 088 - 284 95 15 Vraag vrijblijvend een offerte aan Offerte aanvragen