Missie en visie

Missie

Binnen NIVO groep staan mens en milieu centraal. NIVO biedt haar opdrachtgevers, of liever gezegd partners, een totaalconcept op het gebied van facilitaire diensten met als doel het realiseren van een schone en veilige leefomgeving. NIVO is een grote aanbieder in Noord Nederland op het gebied van schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging, calamiteitendiensten en asbestsanering. Wij beschikken over alle benodigde certificaten en meer dan 95% van onze mensen is vaktechnisch opgeleid.

Samen met onze opdrachtgevers en meer dan duizend deskundige collega’s zorgen we ervoor dat we kwaliteit leveren tegen een eerlijke prijs. Wij zien het als onze plicht om verantwoord en respectvol om te gaan met zowel onze partners als onze collega’s, want samen maken wij NIVO.

Visie

NIVO gaat voor een duurzame toekomst van de mens en haar leefomgeving. Geen korte termijn visie, maar investeren in ontwikkeling, samenwerken, communicatie en vitaliteit van haar belangrijkste kapitaal, de medewerker, middels haar eigen NIVO Academie. Hierbij streeft NIVO ernaar om in 2020 de beste werkgever van Noord Nederland te zijn. Naast een hoge medewerker tevredenheid wordt ook een 100% kwaliteitsscore nagestreefd op haar contracten. Met behulp van de LEAN filosofie wil NIVO in de toekomst haar kapitaal op een effectieve en efficiënte wijze inzetten om deze kwaliteitsscore voor haar opdrachtgevers te behalen. Opdrachtgevers krijgen hierdoor een hogere kwaliteit en meer rendement voor haar afgenomen diensten.

De NIVO groep draagt met al haar diensten niet alleen bij aan een schonere wereld, maar streeft ook een voortrekkersrol na op het gebied van duurzaamheid. Hierbij heeft zij zich als doel gesteld om in 2024 energie-neutraal te zijn

De NIVO groep is door haar nuchterheid, harde werken en transparantie uitgegroeid tot het beste bedrijf in haar segment van Noord Nederland. Door maatschappelijk verantwoord te ondernemen zal de NIVO groep deze positie in de aankomende jaren blijven vasthouden en verder uitbreiden.

De vier kernwaarden die NIVO kenmerken zijn:

 • Daadkrachtig
 • Dienstverlenend
 • Kwaliteit
 • Transparant

Waar gelooft NIVO in?

 • NIVO gelooft dat mensen beter functioneren in een opgeruimde en schone werk- en leefomgeving.
 • NIVO gelooft in samenwerken en elkaar helpen. Dit zie je dagelijks terug in onze teams.
 • NIVO gelooft dat investeren in onze mensen vakmanschap oplevert en een proactieve houding en werkwijze creëert.

Hoe zorgt NIVO dat dit bereikt wordt?

 • NIVO hanteert heldere richtlijnen voor de schoonmaak.
 • NIVO heeft een open werksfeer en biedt iedereen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen.
 • NIVO investeert in haar medewerkers.
 • NIVO voldoet aan legio kwaliteitscontroles.
 • NIVO heeft een interne opleiding basis schoonmaak die 95% van de medewerkers succesvol heeft afgesloten.

Investeren houdt in: intern opleiden, verantwoorde tarieven hanteren en maatschappelijk verantwoorde keuzes maken.

Wilt u meer informatie over NIVO? 088 - 284 95 15 Vraag vrijblijvend een offerte aan Offerte aanvragen