Facilitaire Dienstverlening

Schoonmaakdienstverlening door NIVO

NIVO biedt schoonmaak diensten aan in Noord Nederland. Schoonmaakonderhoud omvat het aanbieden van betrokken en opgeleid schoonmaakpersoneel, de benodigde schoonmaakmiddelen en het management.

Voor wie?

Voor bedrijven, onderwijsinstellingen, zorgorganisaties, kantoren, detailhandel en ook bedrijven in de recreatiesector in Friesland, Groningen en Drenthe. Ondernemers in het MKB, schoolgemeenschappen, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen, kantoorpanden, winkels en theaters en zwembaden maken gebruik van onze schoonmaakdiensten.
We bieden geen schoonmaakdiensten aan voor particulieren.

Wat is schoonmaak?

Bij NIVO vinden we het belangrijk om objectief om te gaan met schoonmaak. Wat de ene persoon acceptabel vindt, kan de ander afstotelijk vinden. Naast het voldoen aan protocollen en certificering, waarmee we de kwaliteit van onze diensten willen waarborgen, is ook de mening van de klant en gebruiker erg belangrijk. Klantbeleving hebben we dan ook hoog in het vaandel.

schoonmaken

Wat is schoonmaken?

Het woord schoonmaken betekent volgens Van Dale woordenboek ‘ontdoen van vuil’. Maar wat is vuil? Vies, verontreinigd, niet schoon. En hoe zorgen we ervoor dat dat wordt opgelost?

  1. Hygiëne
    Het ontdoen van bacteriën, stof, vet en los vuil. Bijvoorbeeld door bureaus af te nemen, de vloeren stof te zuigen of te dweilen, de w.c. pot te schrobben en glazen te wassen.
  2. Geur
    Het verspreiden van een aangename geur.
  3. Afval
    Het legen van afvalemmers en vervangen van afvalzakken. Ook het scheiden van afval valt hieronder.

Sectoren waarin we schoonmaakdiensten aanbieden:

Kantoren

Leisure

Onderwijs

Retail

Zorg

Wilt u meer informatie over onze schoonmaakdienstverlening? Neem dan contact op met een van onze mensen via mail of 058 284 95 15.

NIVO geeft ons een schone werkomgeving, waardoor wij ons kunnen richten op onze werkzaamheden- Rabobank
Meer weten over onze schoonmaakdiensten? 088 - 284 95 15 Wij informeren u graag tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek Neem contact op