Kantoren

Schoonmaken van kantoren door NIVO

Kantoorschoonmaak. Wilt u een schoon bedrijfspand, een schone werkomgeving voor uw medewerkers en een fijne ontvangst voor uw bezoekers? NIVO is een ervaren schoonmaakbedrijf dat ook kantoor schoonmaak doet.

Dagelijks verzorgen we bij veel organisaties in Noord Nederland de reiniging van werkplekken. Schoonmaakbedrijf NIVO zet zich dagelijks in voor de schoonmaak in kantoren en bedrijfsgebouwen.

Professionele schoonmaak van kantoren

Wij zijn dé specialist in kantoorschoonmaak. Met onze jarenlange ervaring en professionele medewerkers heeft u altijd het ‘schoonste resultaat’ voor uw pand. Wij leveren kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Kwaliteit in de schoonmaak staat bij ons centraal. Dit waarborgen we door over alle benodigde certificaten te beschikken. Daarnaast bieden wij de beste scholing voor meer dan 1000 van onze medewerkers via onze eigen NIVO-Academie. Vanzelfsprekend volgen wij alle richtlijnen voor de schoonmaakbranche. Daarbij hebben we de NEN-ISO26000 verankerd in ons bedrijf, de nieuwe internationale richtlijn voor MVO.

Bij ons heeft iedere opdrachtgever één vast contactpersoon, zo zijn er korte lijnen. Daardoor garanderen we het beste resultaat.

schoonmaakkarKantoorschoonmaak op vaste tijden

Bij NIVO begrijpen we dat u geen hinder wilt ondervinden in uw bedrijfsproces. Daarom kunnen wij uw bedrijfspand schoonmaken op tijden die u wenst. Bijvoorbeeld in de ochtend voor werktijd of na kantoortijden. Zo kunnen u en uw medewerkers ongestoord werken.

Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden voor dagschoonmaak. Er zijn namelijk veel schoonmaakhandelingen die overdag uitgevoerd kunnen worden, zonder dat uw medewerkers teveel gestoord worden tijdens hun werkzaamheden. Daarbij scheelt dagschoonmaak aanzienlijk in de kosten.

Wilt u meer informatie over NIVO? 088 - 284 95 15 Vraag vrijblijvend een offerte aan Offerte aanvragen