Leisure

Schoonmaak hotels en recreatie van NIVO

Nederland wordt steeds meer een ‘leisure land’. En daarbij draait het om gastvrijheid en beleving. Een brandschone accommodatie weegt bijzonder zwaar mee in de beoordeling door gasten. NIVO zorgt voor een hoge kwaliteit schoonmaak voor hotels en recreatie, waardoor uw gasten in alle tevredenheid kunnen vertoeven in uw accommodatie. Maar de branche is breder dan alleen hotels alleen. Ook bioscopen, theaters, campings en sportscholen zijn hier onderdeel van. Vanzelfsprekend kan NIVO hier ook uitstekend diensten verlenen.

Kwaliteit schoonmaak in de leisure sector

Uiteraard is een schoon en hygiënisch verblijf belangrijk voor uw klanten, daarom levert NIVO u de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Deze hoge kwaliteit waarborgen we door de beste training en scholing aan onze medewerkers te geven én beschikken wij over alle benodigde certificaten.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u weten hoe u NIVO in kunt zetten voor schoonmaak hotels en recreatie? Neem dan contact met ons op! U kunt onze specialisten bereiken op (058) 284 95 15, of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u meer informatie over NIVO? 088 - 284 95 15 Vraag vrijblijvend een offerte aan Offerte aanvragen