Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf de NIVO is het grootste schoonmaakbedrijf van Noord-Nederland. Wij bieden schoonmaak dienstverlening voor allerlei gebouwen en terreinen, zoals onderwijsinstellingen, de gezondheidszorg, recreatie, fabrieken maar houden ons ook bezig met specialistische reiniging.

Betaalbare kwaliteit

Wij kunnen scherpe tarieven hanteren doordat wij relatief lage overheadskosten hebben. Dit gaat bij ons gepaard met een hoge kwaliteit van dienstverlening. Ons schoonmaakbedrijf is op alle vlakken goed gecertificeerd en verzorgt de beste scholing voor onze ruim 1.000 medewerkers. Al onze schoonmaakmedewerkers zijn opgeleid en zeer vakbekwaam.

Schoonmaak bedrijf en MVO

Naast het leveren van de beste kwaliteit en prijs vinden wij als schoonmaak bedrijf Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) belangrijk. Dat betekent dat wij rekening houden met het effect van onze activiteiten op het milieu.

People, Planet, Profit

De drie pijlers van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn: People, Planet en Profit. Wij streven naar een optimale en duurzame invulling van deze onderdelen binnen onze bedrijfsvoering. Als het gaat om het gebruik van energie, mobiliteit, materialen en personeelsbeleid stellen wij duurzaamheid voorop. Zo werken we als schoonmaak bedrijven samen met onze klanten aan een schone toekomst!

Als u op zoek bent naar een schoonmaak bedrijf in Noord-Nederland, bent u bij NIVO aan het juiste adres. 088 - 284 95 15 Neem nu contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan! Offerte aanvragen