Calamiteitendiensten

Schade door brand-, rook-, roet- en water

De Calamiteitendienst van NIVO bestaat uit diverse teams van specialisten die hulp bieden bij brand-, rook-, roet- en waterschades. Onze teams worden ingezet bij salvage en incidenten in Noord Nederland. NIVO heeft een calamiteitendienst bij elke vestiging. Zo zijn wij snel ter plekke (binnen 2 uren) vanuit onze vestigingen in Leeuwarden, Groningen, Zwolle en Bolsward.

Meer informatie

24/7 Calamiteitendienst

De calamiteitenteams bij NIVO staan 24 uur per dag 365 dagen per jaar klaar voor calamiteiten bij bedrijven in elke sector. Snelheid, accuratesse en vooral inzicht in de problematiek zijn de eerste vereisten bij hulp aan gedupeerden. Elke fulltime reinigingsspecialist beschikt over een brand,- roet,- en calamiteitendiploma, zij handelen adequaat en zijn ervaren in hun werk. Hulp bieden aan gedupeerden is hun eerste prioriteit.

Meer informatie

Aangesloten bij RGN

ReconditioneringsGroep Nederland (RGN) is een dienstverlenende onderneming op het gebied van calamiteitenservices (brand-, water- en stormschade) en specialistische reiniging. In de RGN-organisatie staat zelfstandig ondernemerschap centraal en hebben klanten te maken met gekwalificeerde regionale ondernemers die er alles aan doen om de opdrachtgevers van dienst te zijn. De RGN is een coöperatie van zelfstandige ondernemers. De kracht van de RGN is dan ook dat het de kwaliteit en flexibiliteit van het zelfstandig ondernemerschap combineert met de voordelen van een landelijk werkende organisatie.

RGN heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke, landelijke (herstel)partner in dienstverlening. Met een flexibele werkwijze, de modernste hulpmiddelen en met een scherp oog voor kwaliteit! RGN werkt voor de meest bekende verzekeringsmaatschappijen in Nederland. De RGN werkt voor o.a. ASR en Nationale Nederlanden.