Calamiteitendiensten

Heeft u als gevolg van brand, wateroverlast of een storm grote schade aan uw woning of pand opgelopen? Het team van NIVO dat zich richt op calamiteiten schoonmaak in Noord-Nederland staat klaar om u te helpen. Wij maken uw woning of pand schoon en weer begaanbaar. Onze vestigingen in Bolsward, Leeuwarden, Groningen en Zwolle geven de mogelijkheid u snel te bereiken en korte lijnen te behouden. Meer informatie vindt u op deze pagina. Direct hulp nodig?

Bel met 088 284 95 15

calamiteiten schoonmaak diensten NIVO Groep

Schade door brand en/of roetschade

Elke reinigingsspecialist van NIVO heeft een brand,- roet,- en calamiteitendiploma. Zij handelen adequaat en hebben brede ervaring op het gebied van eerste hulp bij calamiteiten. De calamiteitenteams van NIVO staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar voor calamiteiten bij particulieren en bedrijven in elke sector.

Meer informatie

water en stormschade schoonmaak

Schade door water en/of storm

Als u water- of stormschade heeft in uw pand of woning is dit erg vervelend. U wilt dat de waterschade zo snel mogelijk wordt hersteld door een ervaren bedrijf. Niet alleen moet de schade verholpen worden, maar ook de herstelwerkzaamheden moeten worden opgepakt. Om zo weinig mogelijk tijd te verliezen kunt u beide onderdelen door onze ervaren collega’s laten uitvoeren.

Meer informatie

24/7 calamiteitendienst schoonmaak

24/7 Calamiteitendienst

De calamiteitenteams bij NIVO staan 24 uur per dag 365 dagen per jaar klaar voor calamiteiten bij bedrijven in elke sector. Snelheid, accuratesse en vooral inzicht in de problematiek zijn de eerste vereisten bij hulp aan gedupeerden. Elke fulltime reinigingsspecialist beschikt over een brand,- roet,- en calamiteitendiploma, zij handelen adequaat en zijn ervaren in hun werk. Hulp bieden aan gedupeerden is hun eerste prioriteit.

Meer informatie

Onze teams gericht op calamiteiten schoonmaak

Calamiteiten als brand of wateroverlast komen altijd onverwacht en hebben enorme gevolgen. Een van de gevolgen is de schade en overlast die in het pand zijn ontstaan. Om het herstelproces zo snel mogelijk in gang te brengen, is de calamiteitendienst van NIVO u 24/7 van dienst. Snelheid, accuratesse en inzicht in de problematiek zijn de eerste vereisten bij hulp aan gedupeerden en dat ziet u terug in onze calamiteiten schoonmaak. Al onze fulltime reinigingsspecialisten beschikken over een brand-, roet- en calamiteitendiploma, zij handelen adequaat en zijn ervaren in hun werk.

Onze calamiteitendienst bestaat uit diverse teams die we inzetten bij salvage en incidenten in Noord-Nederland. Bij elke vestiging beschikt NIVO over specialisten die hulp bieden bij het herstel van schade door brand en roet en door water en storm. Dat betekent dat wij vanuit Bolsward, Leeuwarden, Groningen en Zwolle snel ter plekke zijn en vakkundig handelen om u te helpen. Heeft u direct behoefte aan calamiteiten schoonmaak?

Bel met 088 284 95 15

Aangesloten bij RGN

Om de werkzaamheden met betrekking tot calamiteitenschoonmaak accuraat en optimaal uit te voeren, is NIVO aangesloten bij ReconditioneringsGroep Nederland (RGN). Dit is een coöperatie van zelfstandige ondernemers die gericht is op calamiteitenservices (brand,- water- en stormschade) en specialistische reiniging. In de RGN-organisatie staat zelfstandig ondernemerschap centraal. De gekwalificeerde, regionale ondernemers doen er alles aan de opdrachtgevers te ontzorgen. De kracht van de RGN is dat het de kwaliteit en flexibiliteit van het zelfstandig ondernemerschap combineert met de voordelen van een landelijk werkende organisatie.

rgn logo

Waarom RGN?

RGN werkt voor de meest bekende verzekeringsmaatschappijen en dienstverleners in Nederland, waaronder ASR en Nationale Nederlanden. In de afgelopen jaren heeft RGN zich ontwikkeld tot een belangrijke, landelijke (herstel)partner in dienstverlening met een flexibele werkwijze, de modernste hulpmiddelen en een scherp oog voor kwaliteit. Door de directe samenwerking met RGN lossen we als NIVO de calamiteiten snel en vakkundig voor u op.

Calamiteiten schoonmaak door NIVO

Wanneer u onverwacht wordt geconfronteerd met brand, wateroverlast of een andere calamiteit, dan wilt u de opgelopen schade zo snel mogelijk laten herstellen. Hiervoor kunt u 24/7 de hulp van onze specialisten inroepen. NIVO staat klaar om de calamiteiten schoonmaak op zich te nemen en u in deze vervelende situatie optimaal te ondersteunen. Wilt u op voorhand vrijblijvend informatie ontvangen of heeft u direct hulp van ons nodig? Bel met 088 284 95 15.