Calamiteitendiensten

Schade door brand-, rook-, roet- en water

De Calamiteitendienst van NIVO bestaat uit diverse teams van specialisten die hulp bieden bij brand-, rook-, roet- en waterschades. Onze teams worden ingezet bij salvage en incidenten in Noord Nederland. NIVO heeft een calamiteitendienst bij elke vestiging. Zo zijn wij snel ter plekke vanuit vestigingen in Leeuwarden, Groningen, Zwolle en Bolsward.

Meer informatie

24/7 Calamiteitendienst

De calamiteitenteams bij NIVO staan 24 uur per dag 365 dagen per jaar klaar voor calamiteiten bij bedrijven in elke sector. Snelheid, accuratesse en vooral inzicht in de problematiek zijn de eerste vereisten bij hulp aan gedupeerden. Elke fulltime reinigingsspecialist beschikt over een brand,- roet,- en calamiteitendiploma, zij handelen adequaat en zijn ervaren in hun werk. Hulp bieden aan gedupeerden is hun eerste prioriteit.

Meer informatie

Aangesloten bij RGN

De ReconditioneringsGroep Nederland (RGN) heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke, landelijke (herstel)partner in dienstverlening. Met een flexibele werkwijze, de modernste hulpmiddelen en met een scherp oog voor kwaliteit! Met ca. 450 gecertificeerde medewerkers verdeeld over 14 aangesloten vestigingen en een hoofdkantoor in Geldermalsen, behoort zij tot één van de grootste organisaties op haar vakgebied. RGN werkt voor de meest bekende verzekeringsmaatschappijen in Nederland. De RGN werkt voor ING, Nationale Nederlanden, ING retail, ASR Verzekeringen, Delta Lloyd Groep (Delta Lloyd, OHRA, Erasmus, NOWM en ABN-AMRO verzekeringen en Nationaal Spaarfonds) en SNS-Reaal Verzekeringen.