Schoonmaakbedrijf Bolsward

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Bolsward en omgeving dat garant staat voor vakkundigheid en hoge kwaliteit? Kom in contact met de schoonmaakmedewerkers van NIVO die op basis van uw wensen tot een helder plan van aanpak komen. We gaan aan de slag om de omgeving bij u op de werkvloer optimaal schoon en hygiënisch te houden. Bent u elders in Noord-Nederland gevestigd? Ook dan zijn wij vanuit onze andere locaties in Leeuwarden, Groningen en Zwolle direct te bereiken. Op deze pagina leest u wat we voor u kunnen betekenen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Onze schoonmaakwerkzaamheden binnen diverse branches

Als schoonmaakbedrijf in Bolsward richt NIVO zich op de schoonmaak van bedrijven en instellingen die actief zijn binnen allerlei branches. Van grote ondernemingen met meerdere vestigingen verspreid over Noord-Nederland tot lokale MKB’ers en van zorginstellingen tot scholen. Het beleid met betrekking tot hygiëne en veiligheid is per branche verschillend. Denk bijvoorbeeld aan richtlijnen rondom bewoners van zorginstellingen of scholieren waarin zorgvuldigheid geboden is. Dat vraagt om specifieke kennis en ervaring van onze medewerkers die weten hoe te handelen in elke situatie.

vakkundige schoonmaak bolsward vestiging

Vakkundige schoonmaak in Bolsward

Om de zorgvuldigheid te waarborgen en tegelijk de schoonmaakwerkzaamheden goed uit te voeren, worden onze meer dan 1000 medewerkers vakkundig opgeleid. Vanuit onze NIVO-academie stellen we een uitgebreid scholingsprogramma samen. Hierin gaan we uitvoerig in op modules over de schoonmaak en over de omgeving waarin we werken.

Korte lijnen als schoonmaakbedrijf in Bolsward

Naast onze focus op het leveren van hoge kwaliteit in onze schoonmaakwerkzaamheden, hechten we belang aan snelle en heldere communicatie met onze klanten. Als schoonmaakbedrijf in Bolsward zijn we goed bereikbaar voor bedrijven in onze regio. We handelen naar wat we beloven, zijn goed bereikbaar en houden korte lijnen aan. Bovendien is NIVO gevestigd in Leeuwarden, Groningen en Zwolle. Ligt een van deze locaties gunstiger voor u, dan brengen wij u graag in contact met onze collega’s daar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

schoonmaakbedrijf bolsward op maat aanpak

Aanpak op maat

Mogen we voor u aan het werk, dan voeren we onze schoonmaakwerkzaamheden uit op basis van uw wensen. Samen met u stellen we een plan van aanpak op dat aansluit op uw planning en werkproces. Werkt u bijvoorbeeld op kantoor, dan bepalen we hoe we de schoonmaak gaan uitvoeren zonder uw medewerkers te hinderen. Moeten er andere specialistische werkzaamheden als vloeronderhoud of glasbewassing verricht worden, ook dan zijn wij het schoonmaakbedrijf in Bolsward dat voor u klaarstaat.

NIVO is uw schoonmaakbedrijf in Friesland

Wilt u een professioneel schoonmaakbedrijf in Friesland inschakelen en daarbij blindelings vertrouwen op een hoogwaardige dienstverlening? Daarvoor zit u goed bij NIVO. We hebben de kennis en ervaring in huis en pakken iedere opdracht met zorg aan. Vanuit Bolsward en Leeuwarden zijn we altijd bij u in de buurt en door onze korte lijnen handelen we snel. Wilt u hier meer over weten of de mogelijkheden tijdens een afspraak doorspreken? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw vragen te laten beantwoorden.