Schoonmaakbedrijf Friesland

NIVO is het grootste schoonmaakbedrijf in Friesland. Wij bieden schoonmaak diensten voor allerlei gebouwen en terreinen, zoals onderwijsinstellingen, de gezondheidszorg, recreatie en fabrieken maar houden ons ook bezig met specialistische reiniging.

Betaalbare kwaliteit

Dankzij onze platte organisatie zijn wij in staat zeer concurrerend te werken. Wij kunnen scherpe tarieven hanteren dankzij relatief lage overheadskosten. Dit gaat bij ons gepaard met een hoge kwaliteit van dienstverlening. NIVO is op alle vlakken gecertificeerd en verzorgt de beste scholing voor onze ruim 1.000 medewerkers. Al onze schoonmakers zijn opgeleid en zeer vakbekwaam.

Schoonmaakbedrijf in Friesland: Communicatie

Om onze dienstverlening verder zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, streven wij altijd naar heldere communicatie. Door middel van korte lijnen en directe contactpersonen realiseren wij altijd het beste resultaat voor onze klanten. We communiceren transparant en efficiënt.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij vinden, naast het leveren van de beste kwaliteit en prijs, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een belangrijk aspect. Dat betekent dat wij rekening houden met het effect van onze activiteiten op het milieu.

People, Planet, Profit

De drie pijlers van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn: People, Planet en Profit. Wij streven naar een optimale en duurzame invulling van deze onderdelen binnen onze bedrijfsvoering. Als het gaat om het gebruik van energie, mobiliteit, materialen en personeelsbeleid stellen wij duurzaamheid voorop. Zo werken we als schoonmaakbedrijf samen met onze klanten aan een schone toekomst!

Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Friesland, bent u bij NIVO aan het juiste adres.

Full-service reinigingsbedrijf in Friesland

NIVO staat voor full-service facilitaire dienstverlening. Wij nemen graag de zorgen voor het beheer van gebouwen en werkomgeving van u uit handen. Daarmee zijn we meer dan alleen een schoonmaakbedrijf Friesland.

Full-service schoonmaakbedrijf in Friesland 088 - 284 95 15 Interesse? Bel ons voor een afspraak of klik hieronder om direct een offerte aan te vragen. Offerte aanvragen