Schoonmaakbedrijf Friesland

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf in Friesland dat u helpt aan een structureel schone en hygiënische werkvloer? Met twee vestigingen in Friesland zijn de medewerkers van NIVO altijd bereikbaar. We zijn gevestigd in Bolsward en Leeuwarden waardoor we eenvoudig door de hele provincie opereren. Sterker nog, met nog twee locaties in Groningen en Zwolle zijn we actief in heel Noord-Nederland. Ontdek welke diensten we leveren en waarmee we u vakkundig helpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Onze schoonmaakdiensten van hoge kwaliteit

Maakt u gebruik van de schoonmaakdiensten van NIVO, dan kunt u erop rekenen dat we werken met een helder plan van aanpak. Dit om hoge kwaliteit te waarborgen. Op onder andere scholen, zorginstellingen en MKB-bedrijven bieden we facilitaire schoonmaakdiensten aan. Door de specifieke inrichting binnen deze uiteenlopende branches vraagt elke locatie om een andere werkwijze. Daarbij houden we bijvoorbeeld nauwkeurig rekening met lesroosters van scholieren of de veiligheid van bewoners in zorginstellingen.

specialistische schoonmaak friesland

Specialistische schoonmaak in Friesland

Ook hebben onze schoonmakers jaren ervaring in de uitvoer van specialistische reiniging. Het onderhoud van een vloer of van een gevel vereist specifieke kennis over de eigenschappen van het materiaal, over geschikte middelen en over de meest effectieve reinigingsmethode. De specialisten bij NIVO beschikken over die kennis en passen het vakkundig toe in de praktijk. Op onze NIVO-academie bieden we aan al onze medewerkers een erkende opleiding aan. Deze dient als basis voor het werk dat ze bij u leveren. Als schoonmaakbedrijf in Friesland garanderen we hierdoor hoge kwaliteit.

Snel bereikbaar in heel Friesland

Wilt u NIVO als schoonmaakbedrijf in Friesland inschakelen? Onze medewerkers staan klaar om u te helpen met uw hulpvraag. Of het nu gaat om structureel onderhoud van het interieur van uw bedrijf of dat u de ramen en gevel van uw pand wilt laten blinken, met de juiste middelen in de aanslag komen wij naar u toe. Dankzij onze locaties in Bolsward en Leeuwarden zijn we als schoonmaakbedrijf door heel Friesland snel te bereiken. Onze diensten reiken bovendien verder dan de Friese grenzen, want ook vanuit Groningen en Zwolle opereren we regionaal.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

klant centraal werkwijze

Werkwijze van NIVO

In ons werk als schoonmaakbedrijf staat u als klant centraal. We nemen uitvoerig de tijd uw wensen en behoeften door te spreken. Zo komen we tot een gedegen plan op maat. Daarin speelt hoge kwaliteit een grote rol, evenals de korte lijnen die we bij NIVO voortdurend hanteren. Doordat we goed bereikbaar zijn en duidelijk communiceren, weet u wat u van ons kunt verwachten, namelijk kwaliteit en altijd het gewenste resultaat.

NIVO is uw schoonmaakbedrijf in Friesland

Wilt u een professioneel schoonmaakbedrijf in Friesland inschakelen en daarbij blindelings vertrouwen op een hoogwaardige dienstverlening? Daarvoor zit u goed bij NIVO. We hebben de kennis en ervaring in huis en pakken iedere opdracht met zorg aan. Vanuit Bolsward en Leeuwarden zijn we altijd bij u in de buurt en door onze korte lijnen handelen we snel. Wilt u hier meer over weten of de mogelijkheden tijdens een afspraak doorspreken? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw vragen te laten beantwoorden.