Schoonmaak in het onderwijs

Bent u op zoek naar een goede en efficiënte oplossing voor de schoonmaak van uw school? Schakel de professionele medewerkers van NIVO in. Voor meer dan 300 scholen in het basis-, speciaal en voorgezet onderwijs verzorgen wij het schoonmaakonderhoud. Dit doen we vanuit onze locaties in Bolsward, Leeuwarden, Groningen en Zwolle. Dat betekent dat we verspreid over Noord-Nederland korte lijnen hebben met onze partners. Een vakkundige aanpak leidt ertoe dat we beantwoorden aan uw wensen die centraal staan. We gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden voor schoonmaak in het onderwijs te bespreken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

schoonmaak onderwijs basisschool nivo

Ervaren en betrouwbaar schoonmaakbedrijf

Om ervoor te zorgen dat leerlingen op een optimale manier onderwijs volgen, zijn de juiste condities essentieel. Daar is een schone en hygiënische omgeving een belangrijk onderdeel van, voor zowel leerlingen als ouders en leerkrachten.

Bij NIVO hebben we jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak in het onderwijs en we bewegen vanuit een praktisch oogpunt met u mee. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van het schooljaar dat bestaat uit 40 weken. De piekmomenten voor groot onderhoud bevinden zich tijdens de zomer- en kerstvakantie. De schoonmaakwerkzaamheden op uw school die we tijdens schoolweken en in de vakanties optimaal willen inrichten, stemmen we graag af op uw wensen.

Oplossingsgerichte aanpak van de schoonmaak in het onderwijs

De schoonmaakmedewerkers van NIVO zijn werkzaam in diverse sectoren waar ze creatief meedenken in oplossingen. Voor de schoonmaak in onder andere de zorg, op kantoren en uiteraard in het onderwijs komen we met een onderhoudsplan waarmee we inspelen op de grootste knelpunten. Binnen het onderwijs kunt u denken aan het sanitair, de inloop en de tijd die per locatie kan worden ingezet. Per school vragen deze zaken om een andere aanpak.

Bij NIVO hechten we hechten er bovendien waarde aan mee te denken in hoe we kinderen in het onderwijs het beste benaderen. We willen leerlingen in de onderbouw van het basisonderwijs bijvoorbeeld bewust maken van het belang van toilethygiëne. Ook in het voortgezet en hoger onderwijs is bewustwording belangrijk. Het gedrag van leerlingen en studenten heeft immers veel invloed op de (sanitaire) omgeving en op het scheiden van afval wat met een juiste aanpak veel besparingen oplevert.

schoonmaakbedrijf onderwijs nivo

Onze effectieve werkwijze

Om de schoonmaak in het onderwijs met hoge kwaliteit uit te voeren, hanteren we een effectieve werkwijze die ons helpt slim te werken. We zetten de juiste middelen en materialen in en door afspraken op maat (bijvoorbeeld met curverkratten bij scholen met zandbak of roosters bij de deur) zorgen we voor een gestroomlijnd werkproces.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Schoonmaak in het onderwijs door schoonmaakbedrijf NIVO

Wilt u de leerlingen of studenten iedere dag ontvangen in een schoon en hygiënisch schoolgebouw? Maak gebruik van onze dienstverlening voor de schoonmaak in het onderwijs. We werken met een professionele aanpak zodat we voor u het beste resultaat leveren. Daarnaast vinden we aansturing en goed contact tussen schoolleiding, uitvoerend personeel en objectleiding belangrijk. De korte lijnen die we hebben binnen NIVO zorgt ervoor dat u ons gemakkelijk bereikt.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van schoonmaak in het onderwijs? Neem vrijblijvend contact op om te informeren naar de mogelijkheden en persoonlijk advies te ontvangen.