Specialistische reiniging

Bepaalde oppervlakten en materialen in uw bedrijfspand vragen om een specifieke behandeling waarvoor de juiste technieken en reinigingsmiddelen gebruikt worden. Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf dat ervaring heeft met specialistische reiniging? NIVO is gespecialiseerd in deze vormen van reiniging en staat graag voor u klaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

vloerreiniging en vloeronderhoud

Vloerreiniging en -onderhoud

Een vloer wordt vaak intensief gebruikt. Daarom is vloeronderhoud erg belangrijk en is het verstandig de vloer dagelijks, wekelijks of periodiek te reinigen. NIVO heeft de kennis en de materialen in huis om diverse soorten vloeren vakkundig te reinigen.

Meer informatie

gevelreiniging banner

Gevelreiniging en -onderhoud

De gevel is het visitekaartje van een organisatie. Daarom is het belangrijk dat deze representatief is. Omdat een gevel na verloop van tijd door uitlaatgassen, weersinvloeden of graffiti kan worden aangetast, is het van belang dat deze met enige regelmaat gereinigd wordt.

Meer informatie

glasbewassing friesland

Glasbewassing

De specialisten van NIVO zorgen dagelijks voor uitermate schone ramen bij onze opdrachtgevers, zoals bedrijfspanden, appartementencomplexen en andere gebouwen in Noord Nederland. Het team van NIVO Glasbewassing staat garant voor een streeploos resultaat!

Meer informatie

sector productie industrie schoonmaak

Industriële reiniging

Een periodieke grondige industriële reiniging is nodig om uw productieproces zo optimaal mogelijk te houden. NIVO is dé specialist in industriële reiniging. Onze medewerkers reinigen dagelijks en periodiek installaties en machinesystemen.

Meer informatie

specialistische reiniging

Dieptereiniging en desinfectie

Elk bedrijf wil een schone en hygiënische werkomgeving voor haar medewerkers creëren, maar vuil kan hardnekkige vormen aannemen. NIVO is gespecialiseerd in dieptereiniging voor bedrijfskeukens en sanitair bij bedrijven.

Meer informatie

bouwservice nivo fixr

Bouwservice en NIVO Fixr

Voor alle grote en kleine klussen in en rondom uw bedrijfspand of instelling in Noord Nederland kunt u NIVO Fixr inzetten. NIVO Fixr bestaat uit een team van handige klusjesmannen. Vanuit elke vestiging van NIVO is een team van klusjesmannen beschikbaar.

Meer informatie

Specialistische kennis en ervaring

Bij het schoonmaken van bepaalde materialen en oppervlakten is het zaak de juiste technieken en middelen te gebruiken. U wilt immers verzekerd zijn van een goed en schoon resultaat zonder beschadigingen. Om u te ontzorgen, staat ons team van specialisten klaar. Zij hebben de ervaring en apparatuur die nodig zijn voor het uitvoeren van diverse specialistische reinigingsklussen. Met onze deskundigheid en het toepassen van de beste reinigingstechnieken, leveren we de kwaliteit af die u voor ogen heeft.

De hoge kwaliteit ziet u niet alleen terug in onze specialistische reiniging. Als professioneel schoonmaakbedrijf richten we ons op de schoonmaak in allerlei sectoren. Zo is NIVO ook gespecialiseerd in de schoonmaak op onder andere kantoren en in onderwijsinstellingen. Vanuit onze vestigingen in Friesland, Groningen en Overijssel zijn we overal in Noord-Nederland direct bij u in de buurt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

specialistische reiniging glasbewassing nederland

Diverse soorten specialistische reiniging

De specialisten van NIVO zijn breed inzetbaar voor onderstaande soorten specialistische reiniging:

  • Vloeronderhoud
  • Glasbewassing
  • Gevelreiniging
  • Dieptereiniging
  • Bouwservice
  • Industriële reiniging
  • Opleveringsschoonmaak
  • Portiekenreiniging

Afhankelijk van uw wensen maken we met u afspraken over een eenmalige schoonmaak of voor reguliere aanpak. We gaan graag met u om tafel, zodat u uw behoeften kenbaar kunt maken. Bij NIVO werken we met een flexibele houding en korte lijnen, waardoor we u optimaal van dienst zijn.

Specialistische reiniging door NIVO

Wilt u een professioneel schoonmaakbedrijf over de vloer dat de specialistische reiniging met kwaliteit uitvoert? Dan bent u bij NIVO aan het juiste adres. Onze specialisten staan klaar om de specialistische reiniging op zich te nemen. U kunt vertrouwen op hoge kwaliteit en een optimaal schoon resultaat.