Kantoorschoonmaak

Wilt u dat uw bedrijfspand schoon is, een aangename werkomgeving biedt voor uw medewerkers en dat uw bezoekers zich er meteen thuis voelen? NIVO is een ervaren schoonmaakbedrijf dat zich inzet voor de schoonmaak van kantoren en bedrijfsgebouwen. Dagelijks verzorgen we bij tientallen organisaties in Noord-Nederland de reiniging van werkplekken. Dit doen we vanuit onze vestigingen in Bolsward, Leeuwarden, Groningen en Zwolle. We zijn altijd bij u in de buurt, wat ons de mogelijkheid geeft snel te schakelen en korte lijnen te behouden. Zo garanderen we hoge kwaliteit die gericht is op uw behoeften. Wilt u dat we bij u langskomen voor de kantoorschoonmaak? We denken graag met u mee zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

sector kantoorschoonmaak

Professionele schoonmaak van kantoren

NIVO is dé specialist op het gebied van kantoorschoonmaak. Dankzij de jarenlange ervaring en professionele aanpak van onze medewerkers kunt u altijd rekenen op het ‘schoonste resultaat’ voor uw pand. Dat geldt voor de schoonmaak van kantoren, maar ook voor onze schoonmaak in onder andere het onderwijs en in de zorg.

Certificaten en NEN-ISO26000

Kwaliteit in de schoonmaak staat bij ons centraal en we werken er iedere dag aan deze kwaliteit te waarborgen. Dit is terug te zien in alle benodigde certificaten waarover wij beschikken. Via onze eigen NIVO-Academie bieden we de beste scholing voor onze meer dan 1000 medewerkers. Vanzelfsprekend volgen wij alle richtlijnen voor de schoonmaakbranche. Daarbij hebben we de nieuwe internationale richtlijn voor MVO, de NEN-ISO26000 verankerd in onze bedrijfsvoering.

Toegankelijk en flexibel schoonmaakbedrijf

Bij NIVO begrijpen we dat u geen hinder wilt ondervinden in uw bedrijfsproces. Daarom maken wij uw bedrijfspand schoon op de tijden die voor u het beste uitkomen, bijvoorbeeld voorafgaand aan of na kantoortijden. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden voor dagschoonmaak. Veel van onze schoonmaakhandelingen kunnen we heel goed overdag uitvoeren zonder dat uw medewerkers gestoord worden in hun werkzaamheden. We bespreken graag met u de mogelijkheden en de wensen die u heeft om uw bedrijfsproces en de kantoorschoonmaak optimaal op elkaar af te stemmen.

schoonmaak kantoor schoonmaakbedrijf nivo

Één vast contactpersoon

Om dit alles op een flexibele manier te doen, houden we de lijnen kort. U krijgt als opdrachtgever één vast contactpersoon die voor u goed bereikbaar is. Op die manier garanderen we voor u het beste resultaat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Kantoorschoonmaak door schoonmaakbedrijf NIVO

Bent u op zoek naar een ervaren en vakkundig schoonmaakbedrijf dat hoge kwaliteit levert? Bij NIVO helpen we u graag om uw kantoor structureel schoon en hygiënisch te maken. Met onze jarenlange ervaring weten onze professionele medewerkers van aanpakken, wat resulteert in een schoon bedrijfspand, een optimale werkomgeving voor uw medewerkers en een aangenaam verblijf voor uw bezoekers.

Wilt u weten hoe we de kantoorschoonmaak optimaal voor uw bedrijf kunnen organiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden en laat u persoonlijk adviseren.