Kantoorschoonmaak

Schoonmaken van kantoren door NIVO

Wilt u een schoon bedrijfspand, een schone werkomgeving voor uw medewerkers en een fijne ontvangst voor uw bezoekers? NIVO is een ervaren schoonmaakbedrijf dat ook kantoor schoonmaak doet. Dagelijks verzorgen we bij veel organisaties in Noord-Nederland de reiniging van werkplekken. Schoonmaakbedrijf NIVO zet zich dagelijks in voor de schoonmaak in kantoren en bedrijfsgebouwen.

Professionele schoonmaak van kantoren

Wij zijn dé specialist in kantoorschoonmaak. Met onze jarenlange ervaring en professionele medewerkers heeft u altijd het ‘schoonste resultaat’ voor uw pand. Wij leveren kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Kwaliteit in de schoonmaak staat bij ons centraal. Dit waarborgen we door over alle benodigde certificaten te beschikken. Daarnaast bieden wij de beste scholing voor meer dan 1000 van onze medewerkers via onze eigen NIVO-Academie. Vanzelfsprekend volgen wij alle richtlijnen voor de schoonmaakbranche. Daarbij hebben we de NEN-ISO26000 verankerd in ons bedrijf, de nieuwe internationale richtlijn voor MVO.

Bij ons heeft iedere opdrachtgever één vast contactpersoon, zo zijn er korte lijnen. Daardoor garanderen we het beste resultaat.

Kantoorschoonmaak op vaste tijden?

Bij NIVO begrijpen we dat u geen hinder wilt ondervinden in uw bedrijfsproces. Daarom kunnen wij uw bedrijfspand schoonmaken op de tijden die u wenst. Bijvoorbeeld in de ochtend voor werktijd of na kantoortijden. Zo kunnen u en uw medewerkers ongestoord doorwerken. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden voor dagschoonmaak. Er zijn veel schoonmaakhandelingen die ook heel goed overdag uitgevoerd kunnen worden, zonder dat uw medewerkers teveel gestoord worden tijdens hun werkzaamheden. Dagschoonmaak is ook kostentechnisch aantrekkelijker. Vraag direct naar de mogelijkheden.