Schoonmaak hospitality & retail

Nederland wordt steeds meer een ‘leisure land’, een vrijetijdsland. Bij een uitje of vakantie draait het om gastvrijheid en beleving. Een brandschone accommodatie weegt bijzonder zwaar mee in de beoordeling door gasten. Daarom zorgt NIVO in heel Noord-Nederland voor een hoge kwaliteit schoonmaak in hospitality & retail van onder andere theaters, musea, stadions en sportscholen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

2021-07-09-NIVO-Facilitaire Dienstverlening-De Harmonie-Leeuwarden-0013

Schoonmaak van hoge kwaliteit

Uiteraard is een schoon en hygiënisch verblijf belangrijk voor uw klanten, daarom levert NIVO de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Deze hoge kwaliteit waarborgen we door de beste training en scholing aan onze medewerkers te geven én we beschikken over alle benodigde certificaten.

Essentiële aspecten van onze schoonmaakdienst

De eerste indruk die consumenten in de retail hebben, is vaak doorslaggevend. De winkelpui, de entree en het sanitair zijn hierbij cruciale ruimtes en moeten dan ook altijd in orde zijn. Bij NIVO kunt u daarvan op aan. We richten ons op onderstaande aspecten die leidraad zijn voor hoogwaardige schoonmaak in leisure & retail.

Specialistische reiniging Glasbewassing

Flexibel schoonmaakplan

Geen enkele dag is hetzelfde. In de retail is het vaak hollen of stilstaan. Daarom maken wij een schoonmaakplan op maat. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de bezoekersruimtes, zodat deze te allen tijde representatief zijn. Dit is immers het visitekaartje van uw bedrijf. We houden onder andere rekening met de bezoekersaantallen, het weer en of u een evenement organiseert. Een extra schoonmaakronde, het eerder uitvoeren van de glasbewassing of het verzorgen van een toiletdame/-heer, wij bewegen flexibel met u mee.

schoonmaak hotel hospitality

Volledig ontzorgd

Als ondernemer wilt u bezig zijn met ondernemen. Daarom ontzorgen wij u op het gebied van schoonmaak. We dragen zorg voor de juiste apparatuur, schoonmaakmiddelen en personeelsplanning.

Wist u dat u ook voor andere zaken bij ons terecht kunt? Een kapotte lamp? Een andere klus? Onze opgeleide medewerkers lossen het voor u op! Ook voor huismeestertaken, het ophalen van afval en bij calamiteiten staan wij 24/7 voor u klaar.

afval scheiden

Afval scheiden

Consumenten vinden het steeds belangrijker dat de winkels waar zij producten kopen, duurzaam omgaan met mens en milieu. Een positieve stap om uw onderneming te verduurzamen, is door afval te scheiden. De afval die u iedere dag weggooit, kan waardevolle grondstoffen bevatten, die uitstekend opnieuw gebruikt kunnen worden. De specialisten van NIVO staan klaar om u hierover te informeren.

Dit doen wij met ons ‘afval scheiden’-concept. We analyseren uw huidige afvalstroom en maken een plan van aanpak. We plaatsen afvalbakken met gescheiden afvalstromen en zorgen dat het afval afgevoerd wordt. Daarnaast informeren wij uw medewerkers en klanten, zodat zij de afvalbakken op de juiste manier gaan gebruiken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Klantenportaal

Voor ondernemers met meerdere filialen is ons klantenportaal een uitkomst. Hier bekijkt u online de managementinformatie én rapportages per vestiging. Zo bent u altijd op de hoogte!

Schoonmaak in hospitality & retail door NIVO

Uw gasten of klanten wilt u ontvangen in een schone en hygiënische omgeving waar zij direct een positieve indruk krijgen van uw bedrijf. Bent u gevestigd in Friesland, Groningen of Overijssel, dan bent u bij NIVO aan het juiste adres voor de schoonmaak in hospitality & retail. We zijn snel bereikbaar en gaan graag met u om tafel om uw wensen te bespreken.