Schoonmaakbedrijf Zwolle

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Zwolle dat u helpt aan een schone en hygiënische werkomgeving? Schakel in dat geval de medewerkers van NIVO in. Zij komen graag langs om met u rond de tafel te zitten om uw wensen door te spreken. We leveren hoge kwaliteit en houden vanuit onze vestigingen in Bolsward, Leeuwarden, Groningen en Zwolle de lijnen met onze klanten kort. Meer weten over onze diensten? Ontdek het hier of laat ons vrijblijvend een offerte opstellen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De kwaliteit van onze werkzaamheden

De omstandigheden waarin u en uw werknemers werken, moeten te allen tijde naar behoren zijn. Dit om uw gezondheid te waarborgen en om de kwaliteit van de werkzaamheden hoog te houden. Ontbreekt het u aan kennis en tijd om de schoonmaakwerkzaamheden zelf uit te voeren? Dan raden wij u aan een beroep op ons te doen. We leveren een scala aan diensten die zich kenmerken door hoge kwaliteit. Dat ziet u direct terug in het resultaat nadat we de opdracht voor u hebben afgerond.

schoonmaak zwolle de spiegel

De diensten van NIVO Groep

Ontdek de verschillende diensten die we aanbieden om uw werkomgeving te optimaliseren. Onze facilitaire schoonmaakdiensten voeren we uit binnen diverse branches die uiteenlopen van kantoren tot zorginstellingen. De opdracht kan eenmalig zijn of we komen volgens afspraak regelmatig terug voor schoonmaak en onderhoud. De specialistische schoonmaak vraagt om specifieke kennis over het product en de methode in kwestie. Bij NIVO beschikken we over deze kennis en we nemen dan ook graag deze taken voor onze rekening. Tot slot schakelt u ons als schoonmaakbedrijf in Zwolle in voor onverwachte calamiteiten die u zo snel mogelijk opgelost wilt zien.

Hoogwaardige schoonmaak in Zwolle

Het plezier in ons werk wordt groter naarmate we merken dat u positief bent over het resultaat. Daarom is de hoge kwaliteit van onze werkzaamheden van groot belang. De opleidingen die we vanuit de NIVO-academie aan onze medewerkers aanbieden, dragen daar enorm aan bij.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

schoonmaakbedrijf zwolle vestiging

Nog beter geholpen dankzij onze korte lijnen

Daarnaast hechten we waarde aan heldere communicatie. De schoonmaakwerkzaamheden worden dan wel naar resultaat uitgevoerd, u bent er niet bij gebaat wanneer u ons niet kunt bereiken. Gelukkig hoeft u dergelijke situaties niet van ons te verwachten. We zijn als schoonmaakbedrijf in Zwolle gevestigd en u vindt ons in Bolsward, Leeuwarden en Groningen. We zijn dus altijd bij u in de buurt en door de lijnen kort te houden, reageren en handelen we direct.

Het schoonmaakbedrijf in Zwolle, dat is NIVO

Voor calamiteitendiensten, facilitaire schoonmaak en specialistische reinigingsdiensten bent u op zoek naar een erkend en deskundig schoonmaakbedrijf in Zwolle. In dat geval bent u bij NIVO aan het juiste adres. We werken uitsluitend met ervaren specialisten. Zij nemen graag de verantwoordelijkheid op zich om de schoonmaak voor u uit te voeren. In heel Noord-Nederland kunt u rekenen op onze diensten. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op om persoonlijk advies en informatie te ontvangen.