Zakelijke schoonmaak

De omgeving van het kantoor waar u werkt, wilt u consistent schoon en hygiënisch houden. Dit om de gezondheid van uw medewerkers en klanten te bevorderen en een aangename werkplek te creëren. Ter ondersteuning bij de zakelijke schoonmaak staan de medewerkers van NIVO voor u klaar. We zijn gevestigd in Bolsward, Leeuwarden, Groningen en Zwolle, dus zijn snel bij uw bedrijf in Noord-Nederland. Meer informatie vindt u op deze pagina.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wat we voor uw bedrijf doen

Creëer een schone werkomgeving zonder uw spaarzame tijd aan het schoonmaken te besteden. Dit doet u door een professioneel bedrijf in te schakelen. Bij NIVO werken we met ervaren schoonmakers die met aandacht hun werkzaamheden uitvoeren. Via onze NIVO-academie volgen zij erkende opleidingen die de kwaliteit van het werk naar een hoger niveau tillen. Met kennis over het gebruik van de juiste methodes en middelen komen ze bij u om het bedrijfspand vakkundig onder handen te nemen.

zakelijke schoonmaak specialist schoonmaakbedrijf

Specialistisch & vakkundig

De zakelijke schoonmaak voeren we uit op diverse bedrijfslocaties verspreid over heel Noord-Nederland. De werkvloer van onder andere kantoren en MKB-bedrijven maken we vakkundig schoon, zodat uw medewerkers zich ongehinderd op hun werkzaamheden kunnen concentreren. Naast de facilitaire schoonmaakwerkzaamheden komen we naar wens bij u langs voor specialistische opdrachten als gevelreiniging.

Zakelijke schoonmaak van hoge kwaliteit

Maakt u gebruik van de diensten van NIVO, dan kunt u rekenen op een betrouwbare partner die hoge kwaliteit aflevert. We vinden het belangrijk dat u in een hygiënische omgeving werkt. Dankzij onze ervaring voeren we de zakelijke schoonmaak efficiënt en met het beste resultaat uit.

werkgebied nivo noord-nederland

Goed bereikbaar in Noord-Nederland

Niet alleen de hoge kwaliteit van onze diensten is reden om onze schoonmakers in te schakelen. Ook hechten we veel waarde aan goede communicatie met onze klanten. Omdat we dagelijks tal van bedrijven door heel Noord-Nederland bedienen, hanteren we een efficiënte aanpak die ons helpt snel ter plaatse te zijn. Vanuit onze vier vestigingen zijn we goed bereikbaar en weten we snel te schakelen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zakelijke schoonmaak door NIVO

Wilt u de zakelijke schoonmaak uitbesteden aan een vakkundig bedrijf, dan bent u bij NIVO aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden die uw werkomgeving naar een hoger niveau tillen. Ook voor specialistische reiniging kunt u bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden en om persoonlijk advies te ontvangen.