Schoonmaakbedrijf Drachten

Bent u werkzaam in Drachten waar u de hygiënische omstandigheden binnen het bedrijf wilt optimaliseren? Schakel een professioneel schoonmaakbedrijf dat u in Drachten komt helpen. NIVO is de partner die graag voor u aan de slag gaat en daarvoor een gedegen plan van aanpak presenteert. Vanuit onze vestigingen in Bolsward, Leeuwarden, Groningen en Zwolle zijn we voor heel Noord-Nederland goed te bereiken, dus ook voor uw onderneming in Drachten. Meer weten over de mogelijkheden? Daarover leest u verder op deze pagina.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wat we voor u doen

We werken met specialisten die ervaring hebben in diverse schoonmaakwerkzaamheden. Variërend van facilitaire diensten die we uitvoeren op onder andere kantoren, scholen en in zorginstellingen tot reinigingsdiensten die vragen om specialistische kennis. Hierbij kunt u denken aan de schoonmaak van vloeren, gevels en ramen. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Drachten en omgeving, dan is NIVO de partij die met haar diensten hoge kwaliteit belooft én levert.

schoonmaak drachten belooft en levert

NIVO belooft hoge kwaliteit én levert

Dat is te danken aan het feit dat we voortdurend investeren in onze medewerkers. Via onze NIVO-academie volgen zij een uitgebreid programma met diverse modules dat hen opleidt tot professionele en vakkundige schoonmakers. Dit in combinatie met jarenlange ervaring in de praktijk zorgt ervoor dat we als schoonmaakbedrijf altijd de gewenste resultaten leveren, ook bij u in Drachten.

Ons plan van aanpak op maat

Gaan we als schoonmaakbedrijf bij u in Drachten aan de slag, dan doen we dat op basis van een gedegen aanpak op maat. We gaan samen met u om tafel om uw wensen te bespreken en onze mogelijkheden voor te leggen. Dat kan een eenmalige opdracht zijn of een dienst waarbij we met regelmaat terugkomen. Onze duidelijke communicatie en heldere aanpak resulteren erin dat uw werkomgeving steevast hygiënisch is en blijft.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

schoonmaakbedrijf drachten

Professioneel schoonmaakbedrijf in Drachten

Doordat NIVO zowel in Groningen als Leeuwarden gevestigd is, zijn wij het aangewezen schoonmaakbedrijf voor u in Drachten. Korte lijnen, heldere communicatie en snel handelen zijn voor ons de manier om optimaal te werken. We zetten uw wensen hierin centraal. Daarnaast zorgen onze locaties in Bolsward en Zwolle ervoor dat onze dienstverlening zich nog verder uitstrekt over heel Noord-Nederland en dat we goed te bereiken zijn.

Schoonmaakbedrijf in Drachten? Bel NIVO

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Drachten dat bij u op het werk zorgt voor een hygiënische en schone omgeving? NIVO is met haar vestigingen in Bolsward, Leeuwarden, Groningen en Zwolle altijd in de buurt. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar wat we voor u kunnen betekenen. We komen graag naar Drachten om met u te bespreken hoe onze medewerkers snel en vakkundig voor u aan de slag gaan.