Schoonmaakbedrijf Groningen

Schoonmaakbedrijf in Groningen

NIVO is een groot schoonmaakbedrijf in Groningen en biedt schoonmaak service en schoonmaak onderhoud voor vele soorten gebouwen en terreinen. Daarnaast houden we ons ook bezig met specialistische reiniging.

Hoge kwaliteit & betaalbaar

Doordat NIVO een platte organisatie is, zijn wij in staat concurrerende prijzen te hanteren én een hoge kwaliteit te leveren. NIVO is op alle vlakken gecertificeerd en verzorgt de beste scholing voor onze medewerkers. Alle schoonmaakmedewerkers zijn door onszelf opgeleid en zeer vakbekwaam.

Korte lijnen

Wij streven naar heldere communicatie. Korte lijnen, directe contactpersonen en geen onnodige tussenschakels. Zo realiseren wij altijd het beste resultaat voor onze klanten en onszelf.

MVO

NIVO vindt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) erg belangrijk. Hiervoor zetten wij ons graag in. Als het gaat om het gebruik van energie, mobiliteit, materialen en personeelsbeleid stellen wij duurzaamheid voorop. Wij werken aan een duurzame toekomst!

Uw Full-service reinigingsbedrijf in Groningen 

NIVO is een full-service schoonmaakbedrijf Groningen. Wij verzorgen voor u het beheer van o.a. gebouwen en werkomgeving. Daarmee reikt het werkgebied van NIVO verder dan de schoonmaak.

Als schoonmaakbedrijf in Groningen zijn wij u van dienst op de volgende gebieden:

  • Beheer van installaties
  • Beheer van gebouwen en terreinen
  • Bewaking
  • Postverzorging
  • Catering
  • Schoonmaak
  • Afvalverwerking

Deze diensten bieden wij, als schoonmaakbedrijf Groningen, aan in vele bedrijfstakken, van de industriële sector tot onderwijs, gezondheidszorg en recreatie.

Uw Full-service schoonmaakbedrijf in Groningen 088 - 284 95 15 Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan telefonisch contact op, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Offerte aanvragen