Schoonmaakbedrijf Groningen

Werkt u in Groningen en wilt u de omgeving voor u en uw medewerkers verbeteren? Een schone en hygiënische werkvloer is daar een belangrijk onderdeel van. Wanneer deze nog aan verbetering onderhevig is, doet u er goed aan een professioneel schoonmaakbedrijf in Groningen in te schakelen. NIVO is het bedrijf dat met haar reinigingsdiensten voor u klaarstaat. Niet alleen Groningen, ook de rest van Noord-Nederland valt onder ons werkgebied. Dat betekent dat we altijd bij u in de buurt zijn en snel handelen. Lees hier wat we voor u kunnen betekenen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Onze diensten binnen diverse specialisaties

Bij NIVO hechten we grote waarde aan de kwaliteit die we leveren in onze schoonmaakdiensten. U heeft een bepaald resultaat voor ogen en wij zetten de juiste middelen in waarmee we dat bereiken. We bieden verscheidene diensten aan in onder andere zorg– en onderwijsinstellingen. Daarnaast richten we ons op gespecialiseerde schoonmaakwerkzaamheden waarbij de reiniging van vloeren, gevels en ramen centraal staat.

schoonmaak groningen

Kennis en ervaring

De variatie aan reinigingsmethoden vereist kennis en ervaring van onze medewerkers. Als professioneel schoonmaakbedrijf in Groningen zorgt NIVO ervoor dat haar medewerkers deze kennis en ervaring paraat hebben. We investeren in erkende opleidingen die we vanuit onze NIVO-academie aanbieden. Onze medewerkers zijn hierdoor de specialisten die met de juiste kennis op zak voortdurend hoge kwaliteit leveren.

Hoge kwaliteit en directe communicatie

Schakelt u ons in als schoonmaakbedrijf in Groningen? Dan mag u in de eerste plaats rekenen op een zorgvuldige en professionele uitvoering van de reinigingswerkzaamheden. Kwaliteit staat samen met uw behoeften als klant voorop. Daarom is het voor ons niet alleen belangrijk dat we altijd zorgvuldig te werk gaan, ook goede communicatie onderling is essentieel. U bent er immers niet bij geholpen wanneer u een professioneel bedrijf in de arm neemt dat wellicht kwaliteit levert, maar dat vervolgens onbereikbaar blijkt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

schoonmaakbedrijf groningen vestiging

Gevestigd in Groningen

Bij NIVO vinden we het uiterst belangrijk de lijnen kort te houden en open te communiceren. Daarom zijn we goed bereikbaar en handelen we snel. Als schoonmaakbedrijf in Groningen komen we zonder problemen bij klanten in de hele provincie. Dankzij onze andere vestigingen in Bolsward, Leeuwarden en Zwolle, zijn we niet alleen in Groningen actief, maar opereren we in heel Noord-Nederland.

Schoonmaakbedrijf in Groningen? Schakel NIVO in

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Groningen dat kwaliteit levert én goed bereikbaar is? NIVO is de partner waar u echt iets aan heeft. We leveren kwaliteit, werken zorgvuldig en zijn altijd in de buurt. Bent u elders in Noord-Nederland gevestigd? Ook dan komen we graag naar u toe vanuit onze andere locaties in Bolsward, Leeuwarden of Zwolle. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren wat we voor u kunnen betekenen. We kijken ernaar uit met u om tafel te gaan en uw wensen door te nemen.