Facilitaire dienstverlening

Schoonmaakdienstverlening door NIVO

NIVO biedt schoonmaak diensten aan bedrijven in Noord Nederland. Schoonmaakonderhoud omvat het aanbieden van betrokken en goed opgeleide schoonmaakmedewerkers, we leveren de benodigde schoonmaakmiddelen en het management.

Voor wie?

Voor bedrijven, onderwijsinstellingen, zorgorganisaties, kantoren, detailhandel en ook bedrijven in de recreatiesector in Friesland, Groningen en Drenthe. Ondernemers in het MKB, scholengemeenschappen, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen, kantoorpanden, winkels en theaters en zwembaden maken gebruik van onze schoonmaakdiensten. NIVO biedt geen schoonmaakdiensten aan voor particulieren.

Wat is schoonmaak?

Bij NIVO vinden we het belangrijk om objectief om te gaan met schoonmaak. Naast het voldoen aan protocollen en certificering, waarmee we de kwaliteit van onze diensten waarborgen, vinden wij de ervaring van onze opdrachtgever en de eindgebruikers erg belangrijk. Klantbeleving hebben we hoog in het vaandel.

Wat is schoonmaken?

Het woord schoonmaken betekent volgens Van Dale woordenboek ‘ontdoen van vuil’. Maar wat is vuil? Vies, verontreinigd, niet schoon. En hoe zorgen we ervoor dat dat wordt opgelost?

  • Hygiëne
    Het ontdoen van bacteriën, stof, vet en los vuil. Bijvoorbeeld door bureaus af te nemen, de vloeren stof te zuigen of te dweilen, de w.c. pot te schrobben en glazen te wassen.
  • Geur
    Het verspreiden van een aangename geur.
  • Afval
    Het legen van afvalemmers en vervangen van afvalzakken. Ook het scheiden van afval valt hieronder.