Facilitaire dienstverlening

NIVO biedt schoonmaakdiensten aan voor bedrijven in Noord-Nederland. We maken u het graag zo gemakkelijk mogelijk. NIVO doet dit door betrokken en goed opgeleide schoonmaakmedewerkers in te zetten voor het schoonmaakonderhoud, de benodigde schoonmaakmiddelen te leveren en het management te regelen. Vanuit onze vestigingen in Bolsward, Leeuwarden, Groningen en Zwolle zijn we snel te bereiken. Ontdek hier wat NIVO met facilitaire dienstverlening voor u kan betekenen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voor wie?

In elke bedrijfssector is het essentieel dat de voorzieningen voor schoonmaak en onderhoud in orde zijn. Goede schoonmaak zorgt voor een hygiënische en gestructureerde omgeving en verhoogt de kwaliteit op de werkvloer. Bij NIVO richten we ons op facilitaire schoonmaak voor bedrijven, onderwijsinstellingen, zorgorganisaties, kantoren, detailhandel en bedrijven in de recreatiesector. We komen bij bedrijven in heel Friesland, Groningen en Drenthe. We bieden geen schoonmaakdiensten aan voor particulieren.

2021-07-09-NIVO-Facilitaire Dienstverlening-De Harmonie-Leeuwarden-0013

Hospitality en retail schoonmaak

Een brandschone accommodatie weegt bijzonder zwaar mee in de beoordeling door gasten. Daarom zorgt NIVO in heel Noord-Nederland voor een hoge kwaliteit schoonmaak in leisure & retail van onder andere theaters, musea, stadions en sportscholen.

Meer informatie

2021-07-09-NIVO-Facilitaire Dienstverlening-Friese Poort-Leeuwarden-0007

Schoonmaak kantoren

Wilt u een schoon bedrijfspand, een schone werkomgeving voor uw medewerkers en een fijne ontvangst voor uw bezoekers? NIVO is een ervaren schoonmaakbedrijf dat ook kantoor schoonmaak doet.

Meer informatie

Facilitair

Schoonmaak onderwijs

Bent u op zoek naar een goede en efficiënte oplossing voor de schoonmaak van uw school? Schakel de professionele medewerkers van NIVO in. Voor meer dan 300 scholen in het basis-, speciaal en voorgezet onderwijs verzorgen wij het schoonmaakonderhoud.

Meer informatie

MKB schoonmaak

MKB schoonmaak

Bij NIVO (h)erkennen we dat schoonmaak in het MKB lang niet altijd specifiek benoemd wordt. En dat is logisch, want in het MKB verwacht men maatwerk. Dat is precies waar NIVO goed in is.

Meer informatie

productie industrie schoonmaak

Productie en industrie schoonmaak

Werkt u in productie en industrie? Een schone en hygiënische werkvloer dient als basis voor een goede productie. Daarvoor staan de specialisten van NIVO klaar. NIVO is werkzaam bij diverse industriële opdrachtgevers in Noord-Nederland.

Meer informatie

Banner zorg

Schoonmaak zorginstellingen

Schoonmaak in de zorg gaat verder dan alleen de praktische schoonmaakwerkzaamheden. Bij NIVO verlenen we onze schoonmaakdiensten in onder andere de ouderenzorg, revalidatiecentra en wooninstellingen voor mensen met een beperking.

Meer informatie

Wat valt onder schoonmaak?

Bij NIVO vinden we het belangrijk om objectief om te gaan met schoonmaak. Naast het voldoen aan protocollen en certificering, waarmee we de kwaliteit van onze diensten waarborgen, vinden wij de ervaring van onze opdrachtgever en de eindgebruikers erg belangrijk. Klantbeleving hebben we hoog in het vaandel.

Daarom richten wij ons op een grondige schoonmaak door uw bedrijfsvloer -in termen van het Van Dale woordenboek- volledig te ‘ontdoen van vuil’. Vieze, verontreinigde, niet schone oppervlakten zijn verleden tijd. Dat lost NIVO voor u op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

facilitaire dienstverlening schoonmaak
  • Hygiëne
    Het ontdoen van bacteriën, stof, vet en los vuil. Bijvoorbeeld door bureaus af te nemen, de vloeren te stofzuigen of te dweilen, het toilet te schrobben en glazen te wassen
  • Geur
    Het verspreiden van een aangename geur
  • Afval
    Het legen van afvalemmers en vervangen van afvalzakken. Ook het scheiden van afval valt hieronder

Facilitaire dienstverlening van NIVO

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf dat de schoonmaak voor u uitvoert? Wanneer u gevestigd bent in Friesland, Groningen of Overijssel zijn we altijd bij u in de buurt, waardoor we u optimaal van dienst zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden voor onze facilitaire dienstverlening.