Schoonmaakbedrijf Meppel

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Meppel dat zorg draagt voor de reinigingswerkzaamheden op uw werk? Maak kennis met de medewerkers van NIVO die deze verantwoordelijkheid graag op zich nemen. Vanuit onze vestiging in Zwolle zijn we altijd bij u in de buurt. Niet alleen in Meppel en omgeving, ook in de rest van Noord-Nederland onderhouden we korte lijnen met onze klanten. Bepaal wat u nodig heeft voor de schoonmaak op uw werk en ontdek hier wat wij u bieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Schoonmaak van hoge kwaliteit

U en uw medewerkers willen in een omgeving werken die voldoet aan standaard hygiëne- en gezondheidsmaatregelen. Om dit te realiseren, doet u er goed aan een deskundige partij in te schakelen. U hoeft dan geen spaarzame tijd in te leveren om de schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. In plaats daarvan nemen de medewerkers van NIVO deze taak op zich. Zij beschikken over de ervaring en handigheid om de schoonmaakdiensten met kwaliteit uit te voeren.

schoonmaak meppel onder 1 dak

Alles onder één dak

Bij NIVO leveren we diverse diensten waarmee we u helpen een schone werkomgeving te creëren en onverwachte problemen snel op te lossen. Denk daarbij aan facilitaire schoonmaak die we onder andere uitvoeren op kantoren, in het onderwijs of in de zorg. Specialistische reinigingswerkzaamheden waar u niet voldoende kennis over heeft, nemen onze medewerkers vakkundig op zich. Doet zich onverwacht een calamiteit voor, ook dan belt u ons schoonmaakbedrijf in Meppel.

Korte lijnen en heldere communicatie

We vinden het essentieel dat we voor al onze klanten goed te bereiken zijn. Dit hebben wij, naast het leveren van kwaliteit, hoog in het vaandel. We zijn veel onderweg om onze klanten te bezoeken en onze diensten te verlenen. Daarom houden we continu korte lijnen om helder en direct te communiceren. Het feit dat we gevestigd zijn in Bolsward, Leeuwarden, Groningen en Zwolle, draagt eraan bij dat we aan uw verwachtingen weten te voldoen. Mogen we als schoonmaakbedrijf naar Meppel afreizen, dan doen we dat uiteraard zonder problemen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

ervaren professioneel schoonmaakbedrijf meppel

Ervaren & professioneel schoonmaakbedrijf

We houden korte lijnen en communiceren helder. Daarnaast leveren we hoge kwaliteit. Deze combinatie maakt dat we met plezier onze schoonmaakwerkzaamheden bij u uitvoeren. Onze medewerkers volgen erkende opleidingen die we vanuit onze NIVO-academie aanbieden, we hebben de ervaring die nodig is en we gebruiken de beste middelen. Na afloop van onze dienst ziet u direct het resultaat. We garanderen u dat u hier de gewenste kwaliteit in herkent.

NIVO, uw schoonmaakbedrijf in Meppel

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Meppel dat hoge kwaliteit en heldere communicatie in het DNA heeft zitten? NIVO is de partner die aan uw verwachtingen voldoet. Wij waarborgen kwaliteit, hanteren een zorgvuldige werkwijze en zijn altijd binnen handbereik. Werkt u niet in Meppel maar elders in Noord-Nederland, ook dan zijn we vanuit Bolsward, Leeuwarden, Groningen en Zwolle in de buurt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies en meer informatie. Of maak direct een afspraak om de wensen en mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken.