Waterschade en stormschade

De Calamiteitendienst van NIVO bestaat uit diverse teams van specialisten die hulp bieden bij brand-, rook-, roet- en waterschades bieden. Onze teams worden ingezet bij salvage en incidenten in Noord Nederland. NIVO heeft een calamiteitendienst bij elke vestiging. Zo zijn wij snel ter plekke vanuit vestigingen in Leeuwarden, Groningen, Zwolle en Bolsward.

De calamiteitenteams bij NIVO staan 24 uur per dag 365 dagen per jaar klaar voor calamiteiten bij bedrijven in elke sector. Snelheid, accuratesse en vooral inzicht in de problematiek zijn de eerste vereisten bij hulp aan gedupeerden. Elke fulltime reinigingsspecialist beschikt over een brand,- roet,- en calamiteitendiploma, zij handelen adequaat en zijn ervaren in hun werk. Hulp bieden aan gedupeerden is hun eerste prioriteit.

calamiteiten 24/7

Stormschade

Zware stormen zorgen steeds vaker voor schade.  Heeft u schade als gevolg van een hevige storm? Uw opstalverzekeraar dekt deze schade. Het herstel van de stormschade kan via de verzekeraar door de NIVO Groep Calamiteitendiensten worden uitgevoerd. Vraag uw verzekeraar hiernaar. Wij staan 24/7 klaar voor stormschades in geheel Noord Nederland.

Waterschade

Als u waterschade heeft in uw pand of woning is dit erg vervelend. U wilt dat de waterschade zo snel mogelijk wordt hersteld door een ervaren bedrijf. Niet alleen moet de schade verholpen worden, maar ook de herstelwerkzaamheden moeten worden opgepakt. Om zo weinig mogelijk tijd te verliezen kunt u beide onderdelen door onze ervaren collega’s laten uitvoeren. Geef aan uw verzekeraar door dat u het schadeherstel en de herstelwerkzaamheden door NIVO wilt laten uitvoeren. Dan zorgen wij ervoor dat u weer snel door kunt met uw werkzaamheden of zorgen wij ervoor dat uw woning weer snel bewoonbaar wordt. Onze service is 24/7, wij helpen u graag en vakkundig.