MKB schoonmaak

Bij NIVO (h)erkennen we dat schoonmaak in het MKB lang niet altijd specifiek benoemd wordt. En dat is logisch, want in het MKB verwacht men maatwerk. Dat is precies waar NIVO goed in is. Met onze regionale functie zitten wij ‘om de hoek’ en spreken wij uw taal. Heeft u een midden-/klein bedrijf in Noord-Nederland en wilt u het voor uw medewerkers en bezoekers gewoon goed geregeld hebben? Neem dan eens contact met ons op of klik op onderstaande knop om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bourguignon Leeuwarden

Uw behoeften voor de schoonmaak van het bedrijf

Om uw midden- of kleinbedrijf draaiende te houden, heeft u niet alleen aandacht voor de organisatie van operationele werkzaamheden. Ook de inrichting van de werkvloer moet optimaal in orde zijn. Een gezonde en hygiënische omgeving is funest.

Tegelijk zult u niet altijd de gelegenheid, tijd en kennis hebben om de werkomgeving schoon en gezond te houden. U wilt zich richten op het inhoudelijk werk. Laat daarom de schoonmaakwerkzaamheden over aan onze specialisten. We zijn werkzaam in tal van branches -van de zorg tot het onderwijs– waardoor we precies weten welke maatregelen getroffen moeten worden. Dat geldt zeker ook voor de schoonmaak in uw MKB waar we dagelijks zorgdragen voor een schone, hygiënische en gezonde werkomgeving.

bourgouignon icon logo
"Door samen te werken met NIVO, kunnen we bij Bourguignon doen wat wij het beste doen - geweldige auto’s en service leveren, terwijl NIVO zorgt voor een vlekkeloze en hygiënische omgeving voor onze klanten en medewerkers". Vestigingsmanager Bourguignon Leeuwarden

Wat wij voor u doen

Schakelt u onze specialisten in voor de schoonmaak in uw MKB? We gaan graag met u om tafel om uw wensen door te nemen en te bepalen wat u nodig heeft. Onze afdeling verkoop zorgt ervoor dat een medewerker uit uw eigen regio poolshoogte komt nemen, de ruimten en afwerkingsmaterialen inventariseert en uw klantwens in kaart brengt. Hierbij geven wij graag advies over alternatieven of kansen om een beter resultaat te behalen.

We stellen een degelijk programma op, met bijbehorend prijsvoorstel. Vaak maken we dan ook nog een tweede variant, om bijvoorbeeld in kaart te brengen wat er aan eventuele extra’s mogelijk is. Zo kunt u bewust, gedegen en volledig transparant een keuze maken. Kiest u voor NIVO, dan kiest u voor het eerlijke verhaal, waarbij we doen wat we beloven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Schoonmaak in het MKB door NIVO

Bij NIVO staan kwaliteit en veiligheid voorop en dat ziet u direct terug in de schoonmaak in het MKB. Onze schoonmakers zijn gediplomeerd en hebben de kennis en ervaring om aan de hoge kwaliteit te voldoen. Vanuit onze vestigingen in Bolsward, Leeuwarden, Groningen en Zwolle zijn we altijd direct in de buurt.