MKB schoonmaak

Maatwerk voor schoonmaak in het MKB

Bij NIVO (h)erkennen we dat het midden- en kleinbedrijf (MKB) lang niet altijd specifiek benoemd wordt. En dat is logisch, want in het MKB verwacht men maatwerk. Dat is precies waar NIVO goed in is. Met onze regionale functie zitten wij ‘om de hoek’ en spreken wij uw taal. Heeft u een midden/klein bedrijf en wilt u voor uw medewerkers en bezoekers “het gewoon goed” geregeld hebben? Neem dan eens contact met ons op.

De afdeling verkoop zorgt ervoor dat een medewerker uit uw eigen regio polshoogte komt nemen, de ruimten en afwerkingsmaterialen inventariseert en brengt uw klantwens in kaart. Hierbij geven wij graag (en ongevraagd) advies over alternatieven of kansen om een beter resultaat te behalen.

Wij stellen een degelijk programma op, met bijbehorend prijsvoorstel. Vaak maken we dan ook nog een tweede variant, om bijvoorbeeld in kaart te brengen wat er aan eventuele extra’s mogelijk is. Zo kunt u bewust, gedegen en volledig transparant een keuze maken. Kiest u voor NIVO, dan kiest u voor het eerlijke verhaal, waarbij we doen wat we beloven.

Bouruignon_Leeuwarden
"Door samen te werken met NIVO, kunnen we bij Bourguignon doen wat wij het beste doen - geweldige auto’s en service leveren, terwijl NIVO zorgt voor een vlekkeloze en hygiënische omgeving voor onze klanten en medewerkers". Vestigingsmanager Bourguignon Leeuwarden