Leisure, recreatie & retail schoonmaak

Schoonmaak hotels en recreatie

Nederland wordt steeds meer een ‘leisure land’. Hierbij draait het om gastvrijheid en beleving. Een brandschone accommodatie weegt bijzonder zwaar mee in de beoordeling door gasten. NIVO zorgt voor een hoge kwaliteit schoonmaak voor hotels en recreatie. Hierdoor kunnen uw gasten in alle tevredenheid vertoeven in uw accommodatie. Echter, de branche is breder dan alleen hotels. Ook bioscopen, theaters, campings en sportscholen zijn hier onderdeel van. Vanzelfsprekend kan NIVO hier ook uitstekend diensten verlenen.

Kwaliteit

Uiteraard is een schoon en hygiënisch verblijf belangrijk voor uw klanten, daarom levert NIVO de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Deze hoge kwaliteit waarborgen we door de beste training en scholing aan onze medewerkers te geven én beschikken wij over alle benodigde certificaten.

Retail: Schoonmaak van winkel, showroom of andere ruimten

De eerste indruk die consumenten in de retail hebben is vaak doorslaggevend. Een winkelpui, de etalage en de entree zijn hierbij cruciale ruimtes. De entree, het glas van de bezoekersruimtes én het sanitair moeten dan ook altijd in orde zijn. Bij NIVO kunt u daarvan op aan.

Flexibel schoonmaakplan

Geen enkele dag is hetzelfde. In de retail is het vaak hollen of stilstaan. Daarom maken wij een schoonmaakplan op maat. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de bezoekersruimtes, zodat deze ten alle tijde representatief zijn. Dit is immers het visitekaartje van uw bedrijf. We houden hierbij rekening met de bezoekersaantallen, het weer en of u een evenement organiseert. Wij bewegen flexibel met u mee: een extra schoonmaakronde, het eerder uitvoeren van de glasbewassing of zelfs het verzorgen van een toiletdame.

Geen zorgen meer over schoonmaak

Als ondernemer wilt u bezig zijn met ondernemen. Daarom ontzorgen wij u op het gebied van schoonmaak. Wij dragen zorg voor de juiste apparatuur, schoonmaakmiddelen en personeelsplanning.
Wist u dat u ook voor andere zaken bij ons terecht kunt? Een kapotte lamp? Een andere klus? Onze opgeleide medewerkers lossen het voor u op! Ook voor huismeestertaken, het ophalen van afval en bij calamiteiten staan wij 24/7 voor u klaar.

afvalAfval scheiden

Consumenten vinden het steeds belangrijker dat de winkels waar zij producten kopen duurzaam omgaan met mens en milieu. Een positieve stap om uw onderneming te verduurzamen is afvalscheiding. Iedere dag gooit u afval weg, terwijl uw afval waardevolle grondstoffen kan bevatten, die uitstekend opnieuw gebruikt kunnen worden.

Met ons ‘afval scheiden’ concept regelen wij voor u de introductie van afvalscheiding. We analyseren uw huidige afvalstroom en maken een plan van aanpak. We plaatsen afvalbakken met gescheiden afvalstromen en zorgen dat het afval afgevoerd wordt. Daarnaast informeren wij uw medewerkers en klanten, zodat zij de afvalbakken op de juiste manier gaan gebruiken.

Klantenportaal

Voor ondernemers met meerdere filialen is ons klantenportaal een uitkomst. Hier bekijkt u online de managementinformatie én rapportages per vestiging. Zo bent u altijd op de hoogte!