Met Beukenhorst koffie(machines) op NIVO

beukenhorst logo_met payoff_zwart

Beukenhorst Koffie & NIVO ontzorgen jouw kantoor op het gebied van koffie en schoonmaakonderhoud.

Wilt u voor de medewerkers en andere gebruikers in uw kantoorpand vers gebrande koffie en betrouwbare machines regelen, maar wilt u ook de schoonmaak binnen en buiten uw pand goed op orde hebben? Dan zijn Beukenhorst Koffie en NIVO dé perfecte partner om u hierin te ontzorgen!

Volledige ontzorging

Tevreden medewerkers werken effectiever, zijn goede ambassadeurs en zorgen voor een prettige sfeer op het werk. U stimuleert deze effecten o.a. door het aanbieden van een schone werkomgeving en vers gebrande koffie uit een betrouwbare koffie machine. Is dit waar u naar op zoek bent? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Classic_Beukenhorst_Nieuw

Beukenhorst Classic koffiebonen

Beukenhorst Classic is een volle medium roasted 100% arabica bonen melange. Zorgvuldig en langzaam gebrand in een traditionele trommelbrander volgens de traditionele “slow roasting” methode. Hierdoor proeft u de beste smaken uit onze koffie. Geschikt voor ieder moment van de dag!

Voordelen

  • Volle, medium roasted 100 % Arabica koffie
  • Gebrand volgens traditionele ‘slow roasting’ methode
  • Verse koffie uit eigen koffiebranderij
WMF 1100S - Nivo

Koffiemachine WMF 1100S

De WMF 1100S is een compacte en betrouwbare koffiemachine, geschikt voor iedere kantooromgeving. Deze machine is de ideale keuze voor een bureau of kantoor t/m 20 personen. Deze kleine machine biedt bovendien een veelvoud aan koffiespecialiteiten.

Voordelen 

  • Compacte en betrouwbare koffiemachine
  • Zet koffie met verse koffiebonen of melkspecialiteiten
  • Geschikt t/m 20 personen

Is dit concept precies wat u nodig heeft voor uw kantoor? Neem dan contact met ons op, zodat de experts van Beukenhorst u vrijblijvend kunnen adviseren.Meer weten over Beukenhorst? Kijk dan ook op: www.beukenhorst.nl/

Voor facilitaire dienstverlening en/of de specialistische reiniging van uw pand, neemt u contact op met de salesafdeling van NIVO via 088 284 95 15. Zij vertellen u graag over de vele  mogelijkheden van NIVO. Of kijkt u rond op de website www.nivogroep.nl.