Met Beukenhorst koffie(machines) op NIVO

Beukenhorst Koffie & NIVO ontzorgen jouw kantoor op het gebied van koffie en schoonmaakonderhoud.

Wilt u voor de medewerkers en andere gebruikers in uw kantoorpand vers gebrande koffie en betrouwbare machines regelen, maar wilt u ook de schoonmaak binnen en buiten uw pand goed op orde hebben? Dan zijn Beukenhorst Koffie en NIVO dé perfecte partner om u hierin te ontzorgen!

Volledige ontzorging

Tevreden medewerkers werken effectiever, zijn goede ambassadeurs en zorgen voor een prettige sfeer op het werk. U stimuleert deze effecten o.a. door het aanbieden van een schone werkomgeving en vers gebrande koffie uit een betrouwbare koffie machine. Is dit waar u naar op zoek bent? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Beukenhorst Classic koffiebonen

Beukenhorst Classic is een volle medium roasted 100% arabica bonen melange. Zorgvuldig en langzaam gebrand in een traditionele trommelbrander volgens de traditionele “slow roasting” methode. Hierdoor proeft u de beste smaken uit onze koffie. Geschikt voor ieder moment van de dag!

Voordelen

  • Volle, medium roasted 100 % Arabica koffie
  • Gebrand volgens traditionele ‘slow roasting’ methode
  • Verse koffie uit eigen koffiebranderij

Koffiemachine WMF 1100S

De WMF 1100S is een compacte en betrouwbare koffiemachine, geschikt voor iedere kantooromgeving. Deze machine is de ideale keuze voor een bureau of kantoor t/m 20 personen. Deze kleine machine biedt bovendien een veelvoud aan koffiespecialiteiten.

Voordelen 

  • Compacte en betrouwbare koffiemachine
  • Zet koffie met verse koffiebonen of melkspecialiteiten
  • Geschikt t/m 20 personen

Is dit concept precies wat u nodig heeft voor uw kantoor? Neem dan contact met ons op, zodat de experts van Beukenhorst u vrijblijvend kunnen adviseren.Meer weten over Beukenhorst? Kijk dan ook op: www.beukenhorst.nl/

Voor facilitaire dienstverlening en/of de specialistische reiniging van uw pand, neemt u contact op met de salesafdeling van NIVO via 088 284 95 15. Zij vertellen u graag over de vele  mogelijkheden van NIVO. Of kijkt u rond op de website www.nivogroep.nl.