“Bij NIVO mag je jezelf zijn”

janine en marie

Dit zijn Janine en Marie, voordames bij locatie Hogeland en Rechterland van Landstede te Zwolle. Sinds mei 2020 mag NIVO zich schoonmaakpartner van de Landstede Groep noemen. Wij hebben in rayon Zwolle 12 middelbare / MBO scholen in onderhoud. Beide collega’s blikken terug op een bijzonder bewogen jaar.

Marie en Janine aan het woord

Marie (rechts op de foto) werkt al jaren op het Rechterland als meewerkend voordame. Niet alleen het wisselen van werkgever met nieuwe methoden en verschillende (nieuwe) leidinggevenden had een grote impact. Ook de vele zieken door Corona en wisselende schema’s op school zorgden voor een roerig jaar. Maar nu ze gewend is aan NIVO, overtreft toch het positieve: “Het smart 2 in 1 systeem met de quintabs werkt geweldig. Veel lichter! En het is zo fijn dat jullie altijd bereikbaar zijn. Het team is weer sterk en stabiel. Nee, ik sta er niet alleen voor. “

Janine (links op de foto) is nog geen jaar in dienst. Ze is begonnen als oproepkracht en eigenlijk al meteen doorgestroomd als vaste invaller. Toen de vaste voordame van Hogeland aangaf te willen stoppen, is zij gevraagd de leiding over te nemen. Daarop heeft ze volmondig “ja” gezegd: “Natuurlijk moesten we even aan elkaar wennen, maar ik heb van iedereen de medewerking gekregen. We doen het hier met elkaar, niemand is beter en we lossen samen de zaken op, maar wél op onze eigen manier.”

Over de vraag: “Wat vinden jullie het leukst aan NIVO?”, hoeven de dames niet lang na te denken: “Bij NIVO krijg je kansen en mag je jezelf zijn!”

Dat is precies waar wij voor staan: Samen maken we NIVO!