NIVO behaald MVO-certificaat met 4 van de 5 sterren

mvo certificering nivo

Wij zijn verheugd om met jullie te delen dat NIVO Groep zich met trots het hoogst gemeten MVO bedrijf in haar sector van Noord-Nederland mag noemen! Binnen onze organisatie staan mens en milieu centraal en zijn wij toegewijd aan het bieden van een schone en veilige leefomgeving voor iedereen.

Onze inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid blijft ons drijven. We zijn dan ook vereerd om dit te kunnen bevestigen met een certificering van Stichting MVO-Register met een behaalde score van 4 van de 5 sterren. Dit toont aan dat we op de goede weg zijn en motiveert ons om onze inspanningen voort te zetten naar een maximale score van 5 sterren.

Samen maken wij NIVO

Bij NIVO Groep geloven we in samenwerking en de kracht van ons team. Onze collega’s in de vijf bedrijfsdivisies – Facilitaire Dienstverlening, Specialistische Reiniging, Calamiteitendiensten, Asbest- & Milieutechniek en Isolatiezorg – dragen dagelijks bij aan onze MVO doelstellingen en onze duurzame toekomst. “Samen maken wij NIVO”, en daar zijn we trots op.

Wil je meer weten over onze inspanningen en het TIM-rapport? Je kunt de details vinden in het MVO-register.

Laten we blijven streven naar een duurzame toekomst en laten we samen blijven werken aan positieve veranderingen. Dank aan iedereen die betrokken is bij dit belangrijke werk! Met trots toont Jacco Duarte Pais (K.A.M.-coördinator) ons behaalde certificaat.