Open huis op 16 oktober!

Altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe het eraan toegaat in de wereld van schoonmaak, isolatiezorg en specialistische reiniging? Grijp dan nu je kans! Op maandag 16 oktober openen wij, in samenwerking met Fryslân werkt, de deuren van ons hoofdkantoor in Leeuwarden. Tussen 10.00 en 12.00 uur ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de Avondsterweg 1.

Tijdens deze ochtend kom je alles te weten over het boeiende vak van een schoonmaakmedewerker, isoleerder en industrieel reiniger. We nemen je mee in de dagelijkse werkzaamheden, de uitdagingen, en de voldoening die dit vak te bieden heeft. Je krijgt de unieke kans om in gesprek te gaan met onze ervaren vakprofessionals, die je graag vertellen over hun passie en expertise. We willen je graag laten zien welke mogelijkheden er voor jou zijn. Daarom kun je tijdens deze ochtend al je vragen stellen over de beschikbare vacatures, en de diverse carrièremogelijkheden die NIVO te bieden heeft. Zo kun je de deur uitlopen met een baan en de volgende dag al aan de slag gaan!

Ook streven we naar groei en ontwikkeling voor al onze medewerkers. Daarom bieden we via onze eigen NIVO Academie ondersteuning en opleidingsmogelijkheden. Wil je een schoonmaakdiploma behalen? Geen probleem! Onze NIVO Academie staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij het behalen van jouw diploma. Daarnaast helpen we je graag bij het opstellen van een CV en het verbeteren van je sollicitatievaardigheden.

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via de volgende link:

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=4xeMk9k85k-Q0KEFOhIotcnb_4gvkhlHjk4bpIvtdWBUM1BGQldTUkhFTEVFNjBFWkNHU1FZTkFLVi4u