Over NIVO

Kantoorschoonmaak_rabobank

NIVO is opgericht in 1992 en heeft zich ontwikkeld van een schoonmaakbedrijf tot een vraaggestuurde facilitaire dienstverlener van een zeer breed pakket aan diensten. Dagelijks worden meer dan 1000 medewerkers aangestuurd.  Onze klanten (ruim 560) bevinden zich door heel Nederland. NIVO heeft naast de hoofdvestiging in Leeuwarden regiokantoren in de steden Groningen en Zwolle. Voor landelijke contracten hebben wij een betrouwbaar samenwerkingsverband.

Waarmee onderscheidt NIVO zich?

Een moderne en vooral duurzame kijk op facilitaire zaken van vandaag de dag. Geen ingewikkelde verhalen maar een transparante, platte organisatie met als motto: waarmaken wat afgesproken is!
NIVO heeft het beste voor met haar mensen en haalt daarom ook het beste uit hen naar boven. Dat doen we samen. Onze mensen maken ‘NIVO’. Onze tarieven zijn verantwoord en de salarissen zijn conform de Schoonmaak CAO.
We investeren in onze mensen. We leiden onze medewerkers op tot gastgerichte schoonmakers op de dag (dagschoonmaak). We hebben hiervoor een eigen opleiding in huis, via de NIVO-Academie.

Kwaliteitsborging

NIVO beschikt over verschillende certificaten en keurmerken om de kwaliteit van schoonmaken te waarborgen. Hieronder leest u aan welke certificeringen en keurmerken wij als facilitair dienstverlener tot op heden voldoen:

Download hier de PDF’s met de zelfverklaringen:

Zelfverklaring_ISO26000_NIVO_2016 (1)

Referentiematrix _ISO26000_NIVO_2016

Prioriteringsmatrix_ISO26000_NIVO_2016

Innovatie en verbetering van kwaliteit

Kwaliteit is altijd in beweging en is nooit af. Om in onze organisatie te verankeren, maken we gebruik van het model PDCA. Dit is een afkorting voor: Plan, Do Check, Act. Dit is een continue proces bij NIVO. Op deze website kunt u meer informatie lezen over hoe dit model werkt. 

Ook hanteren we DKS, het Dagelijks Controle Systeem. Hiervoor is een opleiding om schoonmaakcontroles te kunnen lopen. Deze opleiding is bedoeld voor leidinggevenden in de schoonmaak.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

NIVO is een van de eerste bedrijven in Nederland met een NEN publicatie ISO 26000. Op deze pagina vind u de PDF bestanden met de verklaringen. Dit onderwerp is erg actueel. Op de pagina Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vertellen we u daar graag meer over.

Bedrijfsgegevens

NIVO B.V.

Statutaire zetel Leeuwarden

KVK: 01080153

BTW nummer: NL8066.24.048.B.01 

Wilt u meer informatie over NIVO? 088 - 284 95 15 Vraag vrijblijvend een offerte aan Offerte aanvragen