Nivo Groep Academie

Wat is de Nivo Groep Academie?

De Nivo Groep Academie verzorgt sinds 2012 vakopleidingen in de schoonmaak. Onze ervaren praktijkdocenten zijn opgeleid door een erkend opleidingsinstituut en het branche-erkend diploma garandeert kennis en vaardigheden om het mooie schoonmaak-vak kwalitatief en langdurig uit te oefenen. Het opleiden van mensen is belangrijk omdat er jaarlijks veel verandert op het gebeid van werkwijze, producten, milieu en duurzaamheid. De Nivo Groep Academie opleidingen vinden plaats op onze vestigingen in Leeuwarden, Groningen en Zwolle of op locatie bij een opdrachtgever.

De Nivo Groep Academie is op 16 januari 2014 uitgeroepen tot winnaar van de Best Practice Award 2013 van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in de schoonmaak- en glazenwassersbranche. Trots zijn wij op deze erkenning maar het verplicht ons tevens om het niveau van onze opleidingen minimaal gelijk te houden maar liefst nog beter te maken. Die uitdaging is ons doel voor dit jaar.

Voor wie is de Nivo Groep Academie?

De Nivo Groep Academie leidt medewerkers intern en extern op voor de Basisopleiding Schoonmaak. Zo kunnen ook bedrijven, zorginstellingen en gemeenten met eigen schoonmaakdiensten deze basisopleiding schoonmaak bij de Nivo Groep Academie volgen. Ga naar de website van Nivo Groep Academie voor meer informatie.

Voordelen van de Nivo Groep Academie:

  • Deelnemers leren de nieuwste schoonmaakmethoden en -technieken
  • In zes dagdelen van drie uur wordt theorie- en praktijkkennis overgebracht
  • Deelnemers leren de juiste werkhouding aan te nemen, zodat ze hun werk zonder fysieke klachten kunnen uitvoeren
  • Les van eigen docenten, die kennis hebben van de theorie, praktijk en de branche
  • De lessen kunnen zowel in Groningen, Leeuwarden als Zwolle worden gevolgd
  • Bij het succesvol afleggen van het examen ontvangt de deelnemer een branche-erkend diploma
Wilt u meer informatie over schoonmaak? 058 - 284 95 15 Vraag vrijblijvend een offerte aan Offerte aanvragen