Schoonmaak basisschool

Wilt u uw basisschoolleerlingen te allen tijde een veilige en hygiënische leeromgeving bieden? Dan bent u bij NIVO aan het juiste adres. In Noord-Nederland zijn wij verantwoordelijk voor de schoonmaak van meer dan 300 scholen in het basis-, speciaal en voortgezet onderwijs. Vanuit onze locaties in Bolsward, Leeuwarden, Groningen en Zwolle zorgen wij voor korte lijnen met onze partners. Zo zijn we altijd in de buurt. De behoeften die u heeft ten behoeve van uw leerlingen staan in onze aanpak centraal. Onze professionele medewerkers zorgen dan ook voor een grondige, continue schoonmaak van uw basisschool.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ervaring met hygiëne binnen het basisonderwijs

Het volgen van goed onderwijs gaat gepaard met een optimale omgeving waar kinderen de ruimte krijgen om te leren. Veiligheid en hygiëne zijn daarin vereisten. Zijn deze condities aanwezig, dan biedt u uw leerlingen een gezonde basis voor hun didactische en sociale ontwikkeling.

werkgebied nivo noord-nederland

Gevestigd door Noord-Nederland

Om de veiligheid en hygiëne te waarborgen, doet u er goed aan de schoonmaak op de basisschool over te laten aan de professionele medewerkers van NIVO. In samenspraak met u stellen we een schema op waarin de schoonmaakwerkzaamheden helder worden ingedeeld. Uw wensen staan hierin centraal. Zijn de piekmomenten tijdens de zomer- en kerstvakantie voor u de belangrijkste momenten? Dan kijken we samen met u hoe we deze en andere momenten in het schooljaar inrichten. Doordat we verspreid over Noord-Nederland gevestigd zijn, weten we snel te schakelen. Voor scholen in Bolsward tot aan Zwolle, onze medewerkers zijn altijd in de buurt.

Schoonmaken vanuit een heldere aanpak

Diverse sectoren en instellingen worden door de schoonmaakmedewerkers van NIVO dagelijks onder handen genomen. Omdat de schoonmaak op een basisschool aanzienlijk anders is dan de schoonmaak in de zorg of op kantoren, vraagt dit om een eigen aanpak. We richten onze werkzaamheden optimaal in met een gedegen onderhoudsplan dat inspeelt op veelvoorkomende knelpunten. Denk aan het sanitair, de inloop en de tijd die per onderwijslocatie verschillen.

schoonmaak basischool op maat

Maatwerk

Juist vanwege deze verschillen vinden we het bij NIVO belangrijk uitvoerig met u om tafel te gaan. We brengen uw wensen optimaal in kaart. Bewustwording creëren bij uw leerlingen over de hygiëne binnen lokalen, de sanitaire omgeving en de gemeenschappelijke ruimtes is daarin een onmisbaar onderdeel en tijdens de schoonmaak op uw basisschool leggen we daar de focus op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

NIVO, uw specialistisch schoonmaakbedrijf

Specifieke reinigingswerkzaamheden waar u uw vingers liever niet aan brandt, daar zijn wij voor. Als specialistisch schoonmaakbedrijf hebben we de kennis en ervaring in huis om de werkzaamheden met kwaliteit uit te voeren. Met de juiste middelen in de aanslag en vanuit een effectief plan van aanpak komen we graag bij u langs voor de specialistische schoonmaak. Wilt u meer weten over een van bovengenoemde diensten of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.