Retail

Retail: Schoonmaak van winkel, showroom of andere ruimten

De eerste indruk die consumenten in de retail hebben is vaak doorslaggevend. Een bezoeker komt misschien op een onverwacht moment en rekent uw bedrijf af op die ene indruk. Een winkelpui, de etalage en de entree zijn cruciale ruimtes. De entree, het glas van de bezoekersruimtes/showroom én het sanitair moeten dan ook altijd tiptop in orde zijn. Bij NIVO kunt u daarvan op aan.

Flexibel schoonmaakplan

Geen enkele dag is hetzelfde. In de retail is het vaak hollen of stilstaan. Daarom maken wij een schoonmaakplan op maat. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de bezoekersruimtes zodat deze ten alle tijde representatief zijn. Dit is immers het visitekaartje van uw bedrijf. We houden hierbij rekening met de bezoekersaantallen, het weer en of u een evenement organiseert. Wij bewegen flexibel met u mee: een extra schoonmaakronde, het eerder uitvoeren van de glasbewassing of zelfs het verzorgen van een toiletdame; u kaart het aan bij NIVO.

 

Geen zorgen meer over schoonmaak

Als ondernemer wilt u bezig zijn met ondernemen. Daarom nemen we u alles uit handen op schoonmaakgebied. We noemen dat ontzorgen: we regelen de juiste apparatuur, schoonmaakmiddelen en personeelsplanning.
Maar wist u dat u ook voor andere zaken bij ons terecht kunt? Een kapotte lamp of een andere klus lossen onze opgeleide medewerkers voor u op. Ook voor huismeestertaken, het ophalen van afval en bij calamiteiten staan wij 24/7 voor u klaar.

afvalAfval scheiden

Consumenten vinden steeds belangrijker dat de winkels waar zij producten kopen duurzaam omgaan met mens en milieu. Een positieve stap om uw onderneming te verduurzamen is afvalscheiding. Iedere dag gooit u afval weg, terwijl uw afval waardevolle grondstoffen kan bevatten, die uitstekend opnieuw gebruikt kunnen worden.

Met ons ‘afval scheiden’ concept regelen wij voor u de introductie van afvalscheiding. We analyseren uw huidige afvalstroom en maken een plan van aanpak. We plaatsen afvalbakken met gescheiden afvalstromen en zorgen dat het afval afgevoerd wordt. We informeren uw medewerkers en klanten, zodat zij de afvalbakken op de juiste manier gaan gebruiken.

Klantenportaal

Voor ondernemers met meerdere filialen is ons klantenportaal een uitkomst. Hier bekijkt u online de managementinformatie én rapportages per vestiging. Zo bent u altijd op de hoogte.

 

Wilt u meer informatie over NIVO? 088 - 284 95 15 Vraag vrijblijvend een offerte aan Offerte aanvragen