Schoonmaakbedrijf Assen

Bent u opzoek naar een goed schoonmaakbedrijf in Assen? Dan bent u bij NIVO aan het juiste adres. NIVO voert schoonmaakwerkzaamheden uit in Noord Nederland, waaronder ook in Assen.

Soorten reiniging in Assen

NIVO is gespecialiseerd in verscheidene schoonmaak klussen. Zo verzorgen wij vele vormen van specialistische reiniging. Deze vormen van reiniging voeren wij uit in verschillende plaatsen in Drenthe, waaronder, Hoogeveen, Meppel.

Reinigingsbedrijf in Assen: Schoonmaakgebieden

U kunt NIVO inschakelen voor schoonmaakwerkzaamheden in ziekenhuizen, vakantiewoningen of kantoorpanden. Wij zijn gespecialiseerd in de schoonmaak van kantoor– en bedrijfspanden, gezondheidszorg en hotels/recreatie.

Hoogste kwaliteit schoonmaak

Wenst u een optimaal schoonmaak resultaat op welk schoonmaakgebied dan ook? Dan is NIVO dé partner die u zoekt. Als uw bedrijfspand is gevestigd in of rondom Assen, bent u bij NIVO verzekerd van schoonmaak op het hoogste niveau.

 

NIVO waarborgt de kwaliteit door middel van:

  • Certificering op alle mogelijke gebieden
  • Opgeleid personeel
  • Het dagelijkse controle systeem

Schoonmaken volgens MVO in Assen

Bij NIVO werken wij volgens de Nen-iso26000 richtlijnen, welke zijn opgenomen in onze Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) aanpak. Zo weet u dat wij werken volgen de nieuwe internationale richtlijnen voor MVO.

Bent u opzoek naar een schoonmaakbedrijf in Assen of omgeving? 088 - 284 95 15 U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen of neem direct contact op. Offerte aanvragen