Schoonmaakbedrijf Hoogeveen

Nivo Groep is een zeer ervaren speler in de schoonmaakbranche en heeft goed opgeleid personeel die stuk voor stuk zorgen voor het schoonste resultaat. Daarom is Nivo Groep een goede keuze als u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Hoogeveen.

Schoonmaakgebieden van Nivo Groep

Naast bedrijfsschoonmaak is Nivo Groep gespecialiseerd in het schoonmaken in de gezondheidszorg en op het gebied van hotel en recreatie.

Reinigingsbedrijf in Hoogeveen: Beheer en coördinatie van facilitaire diensten


In Hoogeveen is het naast professionele reiniging mogelijk om het beheer van facilitaire diensten uit handen te geven aan Nivo Groep. Deze diensten vallen onder Nivo Groep Facility Concepts.

Een kleine greep uit het dienstenpakket van Nivo Facility concepts in Hoogeveen:

  • Schoonmaak (o.a. beheer van afval)
  • Voorzieningen (sanitaire voorzieningen, groenvoorziening, etc.)
  • Diensten (verhuisservice, huismeesters, etc.)
  • Food & beverages (koffie, catering, etc.)

Neem contact op met ons als u uw bedrijfspand in wilt laten reinigen. Is uw bedrijf niet gevestigd in Hoogeveen? Nivo Groep voert eveneens reinigingswerkzaamheden uit in o.a. Leeuwarden, Sneek, Heerenveen en Drachten. Ook bieden wij onze services aan in Groningen, Zwolle en Steenwijk.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? 058 - 284 95 15 Neem dan telefonisch contact op met ons of vraag een vrijblijvende offerte aan! Offerte aanvragen