Schoonmaakbedrijf kantoren

Een pand dat schoon en verzorgd is, een optimale werkomgeving voor uw medewerkers en niet te vergeten een prettige entree waar uw gasten arriveren. Dat zijn essentiële condities die aanwezig moeten zijn in uw bedrijf. Zoekt u een deskundig bedrijf dat zorg draagt voor deze condities, kom dan in contact met de specialisten van NIVO. Vanuit onze vestigingen in Bolsward, Leeuwarden, Groningen en Zwolle bedienen we als schoonmaakbedrijf tal van kantoren in Noord-Nederland. Wilt u met ons om tafel om uw wensen te bespreken? Ontdek hier wat we voor u kunnen betekenen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Uw kantoor met kwaliteit schoongemaakt

Nodigt u ons als schoonmaakbedrijf uit uw kantoor onder handen te nemen, dan staat u het ‘schoonste resultaat’ te wachten. We werken met specialisten die zich iedere dag inzetten om de schoonmaakwerkzaamheden met kwaliteit uit te voeren. Dat doen we niet alleen bij u op kantoor, we zijn ook gespecialiseerd in facilitaire schoonmaak in onder andere zorg– en onderwijsinstellingen.

schoonmaakbedrijf kantoren friesland groningen drenthe overijssel

Certificaten en NEN-ISO26000

Om het schoonste resultaat te leveren, hanteren we een effectieve aanpak waarin kwaliteit voortdurend de hoofdrol speelt. Onze meer dan 1000 medewerkers zijn continu bezig zichzelf te ontwikkelen en de kwaliteit waar mogelijk naar een hoger niveau te tillen. Dit doen zij door erkende opleidingen te volgen bij onze NIVO-academie en de benodigde certificaten te behalen. Ook volgen we nauwkeurig alle richtlijnen die gelden binnen de schoonmaakbranche, waaronder de nieuwe internationale richtlijn voor MVO, de NEN-ISO26000 die verankerd is in onze bedrijfsvoering.

Korte lijnen en snel contact

Als schoonmaakbedrijf voor kantoren maakt NIVO duidelijke afspraken met haar klanten. Dit om hen zo optimaal mogelijk van dienst te zijn en op tijden te werken die voor hen gunstig zijn. Dat kan voor, tijdens of na kantoortijden zijn. In ieder geval zorgen wij ervoor dat uw medewerkers tijdens de schoonmaak niet gehinderd worden in hun werkzaamheden.

werkgebied nivo noord-nederland

Altijd in de buurt

We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor kantoorschoonmaak door te nemen. Vanuit Bolsward, Leeuwarden, Groningen en Zwolle zijn we altijd bij u in de buurt en we houden de lijnen met onze klanten kort. Dat betekent dat u ons altijd direct bereikt en dat we snel en accuraat handelen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

NIVO, het schoonmaakbedrijf voor kantoren

Zoekt u een schoonmaakbedrijf dat kantoren en bedrijfspanden vakkundig onder handen neemt? Bij NIVO werken we met gespecialiseerde schoonmakers die een structureel schone werkomgeving voor u creëren. Meer weten over onze diensten of wilt u persoonlijk advies voor uw bedrijf ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord met meer informatie.