Schoonmaakbedrijf Ommen

Om u tijdens het werk optimaal te focussen, is het essentieel aandacht te hebben voor een schone werkplek. Bij NIVO begrijpen we het goed dat u niet altijd in de gelegenheid bent om dit zelf te realiseren. Daarom wijzen we u graag op de diensten die we als schoonmaakbedrijf bij u in Ommen leveren. Wilt u van deze diensten gebruikmaken, dan gaan we graag met u om tafel. Met onze vestiging in Zwolle zijn we altijd bij u in de buurt. Daarnaast zijn we gevestigd in Bolsward, Leeuwarden en Groningen, waardoor we in heel Noord-Nederland goed bereikbaar zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Hoge kwaliteit van onze werkzaamheden

Zoekt u een schoonmaakbedrijf dat u in Ommen ondersteunt bij onderhoud van uw werkomgeving? Hoge kwaliteit speelt hierin een grote rol en u wilt de beste resultaten zien. Dat begrijpen we bij NIVO als geen ander en daar investeren we dan ook graag in. Onze medewerkers zijn voortdurend bezig hun kennis te verbreden en te verdiepen. Dit doen ze door erkende opleidingen te volgen bij onze NIVO-academie en de opgedane kennis vervolgens in de praktijk toe te passen.

schoonmaak ommen school zorg

Ervaring in tal van branches

Met veel plezier zetten we onze kennis in om u van dienst te zijn. Of u nu werkzaam bent op een school of in een zorginstelling, onze ervaring in tal van branches zorgt ervoor dat we continu de hoge kwaliteit leveren die u van ons verwacht. We zijn ons bovendien zeer bewust van de omgeving waarin we werken. Dat betekent dat we discreet communiceren met betrokken aanwezigen en dat we met beleid met uw spullen omgaan.

Korte lijnen en open communicatie

Hoge kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om deze kwaliteit continu te leveren, hechten we ook veel waarde aan open communicatie met onze klanten. Door direct contact en korte lijnen te hanteren, zijn we in staat onze klanten optimaal te bedienen. Uw wens staat hierin centraal en we stellen dan ook alles in werking u hierin van dienst te zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

schoonmaakbedrijf ommen zwolle nivo

Schoonmaakbedrijf in de buurt van Ommen

Omdat we diverse vestigingen hebben die verspreid zijn over de drie noordelijke provincies, is het voor ons mogelijk de korte lijnen goed te onderhouden. Schakelt u ons in als schoonmaakbedrijf in Ommen, dan zijn we vanuit Zwolle op steenworp afstand van u verwijderd. We zijn flexibel en zorgen ervoor dat we snel handelen. Ook elders in Overijssel, Groningen en Friesland kunt u ons snel bereiken en bij u op locatie verwachten.

NIVO, uw schoonmaakbedrijf in Ommen

Wilt u gebruikmaken van onze schoonmaakdiensten, zodat u optimaal gebruikmaakt van een schone en hygiënische werkomgeving? Nodig ons als schoonmaakbedrijf uit in Ommen, zodat we uw wensen en de mogelijkheden bespreken. We staan klaar om u te ondersteunen. Niet alleen vanuit Zwolle, ook vanuit onze andere vestigingen in Bolsward, Leeuwarden en Groningen. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak.