Schoonmaakbedrijf voor bedrijven

Binnen uw bedrijf wilt u ideale omstandigheden creëren die bevorderlijk zijn voor uw medewerkers. Daarvoor is het niet alleen belangrijk alle operationele materialen beschikbaar te stellen waar zij optimaal gebruik van maken. Ook de omgeving waarin het werk wordt uitgevoerd, moet aan goede condities voldoen. Veiligheid en hygiëne zijn daarin uiterst belangrijk.

Om te zorgen voor een continu hygiënische werkvloer, doet u er goed aan een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen. NIVO is het schoonmaakbedrijf voor bedrijven dat vanuit Bolsward, Leeuwarden, Groningen en Zwolle werkzaam is en in heel Noord-Nederland opereert. Gaan we ook bij u op het bedrijf aan de slag? Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

schoonmaakbedrijf voor bedrijven zakelijk

Schoonmaak vanuit een professionele aanpak

Bij NIVO hechten we er waarde aan dat we ons werk als schoonmaakbedrijf voor bedrijven goed uitvoeren. De omstandigheden voor medewerkers moeten optimaal zijn en voldoen aan wettelijke richtlijnen. Hygiëne is daar een essentieel onderdeel van. Werkt u bijvoorbeeld op kantoor, in de zorg of in de horeca? Binnen iedere branche spelen deze voorwaarden een voorname rol.

NIVO-Academie

Niet voor niets investeren we in hoge kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden. Dit doen we onder andere door onze meer dan 1000 medewerkers de beste opleiding aan te bieden via de NIVO-Academie. We volgen voortdurend alle richtlijnen voor de schoonmaakbranche. Bovendien zijn we altijd op de hoogte van de vereisten binnen de diverse branches waarin we als schoonmaakbedrijf voor bedrijven opereren.

werkgebied nivo noord-nederland

Altijd in de buurt

Wilt u binnen uw bedrijf gebruikmaken van de schoonmaakdiensten van NIVO? We gaan graag met u om tafel om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Denk daarbij aan het opstellen van een programma dat aansluit op uw planning. Dankzij onze vestigingen in Bolsward, Leeuwarden, Groningen en Zwolle zijn we altijd in de buurt. Als schoonmaakbedrijf voor bedrijven in Noord-Nederland zorgen we voor korte lijnen, heldere communicatie en daadkracht. U kunt rekenen op een aangename en professionele samenwerking waarbij de behoeften van uw bedrijf prioriteit hebben.

Plan van aanpak op maat

In de afgelopen jaren heeft NIVO als schoonmaakbedrijf voor bedrijven ervaren dat iedere onderneming vraagt om een andere aanpak. Onder andere de organisatie, de grootte en het beleid bepalen hoe we de schoonmaak uitvoeren. Bent u bijvoorbeeld MKB’er met een aantal locaties verspreid binnen uw regio? Voor elk bedrijf waar we aan de slag gaan, stellen we een plan op waarin maatwerk voorop staat. Zowel de schoonmaakwerkzaamheden als de communicatie richten we optimaal in, passend bij wat u als bedrijf nodig heeft.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

NIVO is het schoonmaakbedrijf voor bedrijven

Wilt u een schoonmaakbedrijf voor bedrijven inschakelen dat vakkundig opereert en dat dankzij de korte lijnen helder met u communiceert? NIVO is het adres bij wie u terechtkunt. Vanuit onze vestigingen in Noord-Nederland zijn we direct beschikbaar om snel en zorgvuldig te handelen. We gaan graag met u in gesprek om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Wilt u weten wat die mogelijkheden zijn of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.