Specialistisch schoonmaakbedrijf

De schoonmaak van onder andere een bepaalde type vloer, de gevel of de ramen van een bedrijfspand vraagt om specifieke kennis over de methode en middelen. We begrijpen dat u die kennis en ervaring niet paraat heeft. Schakel daarom een specialistisch schoonmaakbedrijf in. Bij NIVO werken we met ervaren schoonmakers die vanuit onze vestigingen in Bolsward, Leeuwarden, Groningen en Zwolle graag bij u langskomen. Ontdek hier wat we voor u kunnen betekenen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Onze specialistische reinigingsdiensten

NIVO is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat zich naast facilitaire schoonmaakdiensten en calamiteitendiensten richt op de reiniging van specifieke producten. Deze producten vereisen een bepaalde behandeling. Dit om te voorkomen dat er na de schoonmaak sporen van schade achterblijven. Denk aan schoonmaakmiddelen die voor bepaalde type vloeren absoluut niet gebruikt mogen worden. Onze medewerkers hebben de kennis in huis om te weten hoe de vloer behandeld moet worden en maken daarvoor gebruik van de beste middelen.

Als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voeren we de volgende schoonmaakwerkzaamheden uit. Wilt u meer weten over een van deze onderdelen, informeer gerust naar de mogelijkheden:

specialistisch schoonmaakbedrijf reiniging

Specialistisch schoonmaakbedrijf met hoge kwaliteit

Wanneer u NIVO inschakelt, bent u verzekerd van een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Daar besteden we in onze werkzaamheden alle aandacht aan. We voeren onze opdrachten vakkundig en nauwkeurig uit, zodat u na afloop het gewenste resultaat aantreft.

werkgebied nivo noord-nederland

Optimaal bereikbaar in Noord-Nederland

De kwaliteit uit zich niet alleen in de werkzaamheden die we op locatie uitvoeren. Ook de communicatie met onze klanten moet te allen tijde goed zijn. We zijn optimaal bereikbaar, zodat u niet in de wacht hoeft te staan. Doordat we verspreid over heel Noord-Nederland opereren, schakelen we snel en zijn we altijd bij u in de buurt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

NIVO, uw specialistisch schoonmaakbedrijf

Specifieke reinigingswerkzaamheden waar u uw vingers liever niet aan brandt, daar zijn wij voor. Als specialistisch schoonmaakbedrijf hebben we de kennis en ervaring in huis om de werkzaamheden met kwaliteit uit te voeren. Met de juiste middelen in de aanslag en vanuit een effectief plan van aanpak komen we graag bij u langs voor de specialistische schoonmaak. Wilt u meer weten over een van bovengenoemde diensten of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.