Pieter Oosterloo nieuwe Directeur Facilitair

Pieter Oosterloo (36) is 1 juni gestart als Directeur Facilitair bij NIVO Groep. Oosterloo is in deze functie verantwoordelijk voor de volledige schoonmaak dienstverlening. Hij gaat zich richten op het verder uitbouwen van de schoonmaakactiviteiten en het verhogen van de klant- en medewerker tevredenheid.

Oosterloo: “NIVO is een fantastisch bedrijf met een moderne en vooral duurzame kijk op facilitaire zaken.  Met een uitgebreid dienstpakket kunnen wij opdrachtgevers maximaal ontzorgen en zijn wij in staat te bouwen aan duurzame relaties. NIVO denkt groot in concepten en is flexibel genoeg om snel te schakelen”.

Pieter Oosterloo was hiervoor ruim 15 jaar werkzaam bij HECTAS Facility Services in meerdere managementfuncties en verantwoordelijk voor de schoonmaakdienstverlening, de industriële schoonmaak en de implementatie van innovatie binnen het bedrijf.

Algemeen directeur en eigenaar van NIVO, Annette van der Meulen: ”Met trots melden wij dat de directie van de NIVO Groep is versterkt door Pieter Oosterloo, een logische stap in de ontwikkeling van ons bedrijf. Na een uitgebreide periode van verkennende gesprekken over de doorgroei van de NIVO Groep, kwamen we tot de conclusie dat we onze krachten gaan bundelen.

pieter oosterloo

Wilt u meer informatie over schoonmaak? 088 - 284 95 15 Vraag vrijblijvend een offerte aan Offerte aanvragen